Arama

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
1 Şubat 2011       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

İki gündür burnum tıkalı 2 gündür buharlaşan merhemden sürüyorum, tuzlu su yapıp burnuma çekiyorum, burun spreyi kullanıyorum ve buharlaşan merhemi kaynar suya koyup buharını çekiyorum ama olmuyor bana mısın demiyor. Lütfen yardımcı olun etkili bi çözümü var mı?

Burun tıkanıklığı nasıl açılır, nasıl giderilir?

Burun tıkanıklığı bitkisel tedavisi ve Prof. Dr. Ahmet Maranki burun tıkanıklığı için önerileri, bitkisel formülleri. Burun tıkanıklığına ne iyi gelir, burun tıkanıklığı nasıl geçer? İşte Sayın Maranki’nin bu hastalık için önerileri ve kür tarifleri..

Prof. Dr. Ahmet Maranki nezle veya grip hastalıkları sırasında görülen burun tıkanıklığı tedavisi için şu kürü öneriyor: 1 bardak su içine 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat katılır ve iyice karıştırılır. Burun tıkanıklığı için hazırlanan bu karışım burna çekilir.

Burun tıkanıklığı bitkisel tedavisi ve burun tıkanıklığı için şifalı bitkiler

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin burun tıkanıklığının açılması için tavsiye ettiği diğer formüller şunlardır:

Çörek otu su içinde ısıtılır ve tekrar kurutulur. Kurutulan çörekotları toz haline getirildikten sonra burna çekilir.

Bir başka bitkisel formül de şöyledir: Papatya veya oğul otu haşlanır ve haşlanmış su yeterince ılıdıktan sonra burna çekilir.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.