Şarkıcı Enrique Iglesias uzatmalı sevgilisi Anna Kournikova ile hiçbir zaman evlenmeyecek. Çift, böyle bir adımın kendilerine her hangi bir artı getirmeyeceğinden dolayı, evlenmenin de gerekli olmadığını düşünüyor.
Geçen sene, tenis yıldızının parmağında bir yüzük görülünce, 2002 yılından bu yana birlikte olan çiftin 2009 senesinde evleneceği dedikoduları yayılmaya başlamıştı. İki yıldız da bu dedikoduları doğrulamamıştı ve şimdi Kurnikova, The Graham Norton Show’da yaptığı açıklamada ilişkilerinin bu şekilde, resmiyet kazanmadan kendini mutlu ettiğini söyledi.
Graham Norton’un, evlilik hazırlığının olup olmadığı sorusu üzerine Kurnikova, “Hayır, gerçekten hayır. Biz böyle iyiyiz. Mutlu olduktan sonra ne fark eder? Biz sekiz senedir birlikteyiz, bu bazı çiftlerin evliliklerinden de uzun bir süre.” diye cevap verdi.