Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben bir ay önce sigara bırakayım diye yola cıktım.sigara bırakma ünitesine gittim bazı tahlillerden sonra doktor kalpte sorun var deyip kardiyoloji polikilinigine gitmemi önerdi bende GATA ask. hastanesine gittim orada efor testine girdim anjiyo olmam gerektigini söylediler.mart 29 günü anjiyo oldum.bana koroner arter hastalıgı tanısı koydular.(E78.4-HİPERLİPİDEMİ,diğer;I25.1 -Aterosklerotik KALP HASTALIĞI)Sonuçları doktoruma gösterdim ve bana 3 adet ilaç yazdı 1-ASETİL SALİSİLİK ASİT 100MG 2-ROSUVASTATİN 10 MG 3-İSOSORBİD 5 MONONİTRAT 20MG BU İLAÇLARI ÖMÜR BOYU KULLANACAKSIN dediler.bende eve gelip doktorun önerdigi şekilde kullanmaya başladım. İlk ilaçları kulandıgım gece sabaha kadar çok kötü oldum Ertesi gün hemen doktora geri gittim ve bana İSOSORBİD 5 MONONİTRAT 20 MG İlacı kullanma dedi ve bana senin bu ilaca ihtiyacın yokmuş dedi. neden dedim senin hastalıgın o kadar ileri degil dedi ve gönderdi başka bir ilaç önermedi ve diger iki ilacı kullanıyorum .sizce hocam ben ne yapayım kafamda birsürü soru işaretleri var.anladıgım kadarıyla bu kullanmadıgım ilaç kalp ilacı galiba.hocan ben başka bir doktora daha mı gitsem yada benim rahatsızlıgım nedir bani bilgilendirip,yönlendirirseniz çpok sevinirim şimdiden teşekür ederim.hoşçakalın