Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 13 yaşında bir kızım
Hami diye birini sewiyordum arkadaşım bana ayarladı çıktık mahalledendi sorna mahellee yayılır die çok korktum. Ayrılmak zorundaydım... Daha sonra mahalledeki bnm yaşındakiler duymuşdu çok korktum ailem duycak die. Daha sonra bana Tekrar çıkma teklifi etti kabul etmemedim birdaha etti kabul ettim 2 3 hafta sonra o ayrıldı pişman olduqunu söledi ve tkrar çıkma teklifi etti 3 bir şans veremezdim am onu sewiyordum kabul ettim arkadaşalrı elini tutup öpmememi istediğini sölediler bnde yapamam deidm benden alsında böle birşey istemiyormuş... Ama bnden ayrıldı Beni sewdiqinini söLE ve çıkma teklifi ettti daha sonra arkadaş kalalım dedeiğinde yıkılmıştım çok kötü oldum kanqama şunu söledim kanqa bni affet seni sewiyorum ona da şunu söle ben onu çoook sewmiştim onun için herşeyi gözü almıştım ama artık dayanamıyorum dedim ve bir inşaaat vardı tam atlarken onların sesini duydum en çok da onun yapamadım bni atlarken görmedi ve inanamadı atlıyamamıştım daha sonra baana tavır ayaptı yanlışlıklaa ona tokat atttım bir kaç gün sonra ödeşcz dedi oda bana attı. teraviye gidiyorduk onlar bizi çaqırdılar bizde girmedik camiye hami çemberimi aldı ve açtı onu yakalamaya çalışıyordum sonra bana 'baqırma' dedi çemberimi vermesini istedim ve ona vurmaya bşaladım sonra elimi tuttu vurma die hami elimi bırakırmısın dedim bana bni sewiyomusun dedi sen cevabını biliyorsun dedim dedim çerberimi aldım bua rda sewiyorum dedim ve bana s*ktir git dedi arkadaşım 00nLA konuştu tmm baarştık demiş yarın konuşalım demiş bnde onda kalpli bi kolyemvardı ona vermesini istedim almış ertesi gün yanına gidicktim onları gördük kanqamLA annesi hamiyi çaqrın nereye gidiyormuş die bizde çaqırdık sonra bize siktirin gidin dediler bizde anlamadım biz bireşy dedik gibi sandılar artık bni istemiyo ve soquduqunu zannediyorum ama onu çoook sewiyorum ne olur bişeler yapın bişeler söleyin başımdan geçenler bu