Arama

Robert Pattinson - Tek Mesaj #6

buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
5 Şubat 2012       Mesaj #6
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Glamour Q-ve-A Facebook sayfalarını Melissa Rosenberg'le serinin finali The Twilight Saga Breaking Dawn Part1'la donattılar. Senarist Bella ve Edward'ın düğünü, balayına gitmeleri ve bazı karanlık zamanlarda ne kadar iyi bir çift olduklarından bahsetti.

Melissa şunu yazdı: "Edward BD1'in başlangıcında gerçekten ışık saçıyor ve evet, bu çok bilinçli bir seçim. Bella'yla evleniyor! Dünyadaki en mutlu vampir oluyor. Balayında, zorluklara karşı dayanıklı olamıyor. Şakacı ve romantik."

Ve ekliyor, "Ama düşünceleri çok karanlık,çok hızlı ve Edward henüz karanlık anında."

Edward'ı mutlu olduğunda seviyoruz,ama karanlık ve tehlikeli olduğunda hiç iyi olmuyor.Bu filmi görmek ve Robert Pattinson'un birçok yüz ifadesini görmek için bekleyemeyeceğiz.

Melissa ayrıca Twilight'ın son günleri ve ne yaptıkları hakkında konuşuyor. "Son kitabın son tasarımını bitirdiğim an,üzgündüm. (Stepheine'in dünyasından ayrılıyoruz...ve bu takımla çalışmayı çok sevdim.), boş (hareket etme vaktim), endişeli(sırada ne var?!), heyecanlı (Bill'in hayat dolu yaşamına neden oldum)..." diyor.

Üzgünüz, ama çok heyecanlıyız. Sona başlamaya hazır mısınız?

101311 edward breaking dawn111013173454

Kaynak: Tık

In science we trust.