Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar eğer futbol hakkında ince ayrıntılarla yardım almak isterseniz Daimon Rheme eklerseniz facebookda size yardımcı olmaya çalışırım tabi buradanda yazarsanız olablr..
H.Hüseyin ÇELİK
slm arkadaşlar...ben 16 yaşındayım adım emirhan...küçüklüğümden beri futbol oynarım ve ilgi duyarım...14 yaşımda fb nin futbol okullarından birinde oynamaya başladım ve her geçen gün hocalarım daha iyi olduğumu söylüyorlar...futbol zekama,pozisyon bilgime ve futbol yeteneklerime fazlasıyla güveniyorum...inanç ve çalışma da var ve futbolculuk en büyük ve tek hayalim dünyayı verseler vazgeçmem...bir gün fb formasıyla şükrü saraçoğluna futbolcu olarak çıkacağıma da inanıyorum...fb seçmeleri var o olmazsa ne yapıp edip bir takıma gireceğim inşallah...bana tavsiyeleriniz nelerdir?ben sağ kanat ve sağ bek oynaabilirim diye düşünüyorum iyi ortalar yaparım fiziğim ve gücüm iyidir...sağ tarafta geçiş vermem aynı zamanda bileklerim hızlıdır...yani ofansif bir sağ bekim ben...ama arkadaşlarım bnm hep orta sahada pas dağıtan oyun kuruculuk yapan kişi olarak oynamamı isterler...çok yönlü bir futbolcuyum...ne yapmalıyım??? cevaplarınızı bekliyorum...teşekkürler...