Arama

muhammed selim - avatarı
muhammed selim
Ziyaretçi
7 Nisan 2012       Mesaj #11
muhammed selim - avatarı
Ziyaretçi
sevgili arkadaşlarım bütün yorumlarınızı okudum.öncelikle hepinize saygı duyuyorum. atatürk heykelleri önünde durmak putlaştırmak falan örümcek kafalı arkadaşlar bunlar atatürkten sonra olmuştur.tecavüz benzetmesini yapan arkadaşım iran islam cumhuriyetidir ancak taşlayarak öldürülen kadınlar var eli kolu kesilen insanlar, hz peygamberimiz kimi taşlamıştır din devlt işine karıştıkça kişiselleşmiştir biraz islam tarihi okusunlar. tabiki atatürk tek başına kurtarmamıştır ülkeyi ama o orduyu bir araya getiren atatürktür öyle ki o ordu atatürk olmadan da varsa niye savaşmamıştır savaşamamıştır silahı nerde... müslümanım diyen arkadaşım İnnâ enzelnâhu kur’ânen arabiyyen le allekum ta’kılûn(ta’kılûne diye bir ayet var. kuranın indiriliş sebebi onu anlamaktır.arapça okuyup mal mal tekrar etmek için arapça inmedi o. hz peygamberimiz arap onun kavmine indi yani kendi dillerine anlamaları için ama işte insan beyni herkese tam vermiyo rabbim. hz peygamberimiz zamanındaki tarikatlara bakın, var mı. laiklik bu açıdan önemlidir.herkes dinini istediği gibi yaşasın özgürdür.ama bu özgürlüğü kime borçlu olduğunuzu unutmayın lütfen. yahudi kıyafeti giydirmiş flan filan, senin müslüman diye pür dikkat durdukların da arap kıyafeti giyiyor kardeşim. elhamdürüllah müslümanım ve şartlarını yerine getiriyorum ama kimse hakkında kötü söz etme der hz peygamber ölmüş bir insan için hele... müslüman demiycem dinci diycem bazı arkadaşlar var anladılar sanırım iran'a gitsinler 1 hafta. ben gittim yerinde gördüm uygulamaların islamla ilgisi varmı. içki konusu herkes içebilir içtiği kadar günahını çeker.bu dünyada insanlar kendilerini allah yerine koyup ceza vermeye kalkamasın bu açıdan düşünün. herkese sevgi ve saygılar