Öncelikle selam aleykum..
Sorunum formattan sonra istediğim oyun ve programların calısmaması; önceden service pack 3 yüklü olan bilgisayarımda most wantedi kaldıran pc şuan underground 2yi kaldırmıyor . cddeki setup acılmıyor cdde bi sorun yok gayet iyi calısıyor. yeni yüklediğim service pack2 . format atmadan önce her format attıktan sonra yüklediğim oyun calısmıyor forumlarda baktım aynı hata baskalarındada var ama benımkı gıbı degıl cdden setup dosyası acılmıyor. masaustune kopyalayıp yukluyordum normalde ve oluyodu. ama masaustune atıp setupa tıkladıgımda hıcbısey gelmıyo exe. dosyasına tıkladıgımda normal bı hata raporu verıyor kodu vb yok dıger programlarda verdıgı hata suan resmını upload edemıyorum kusura bakmayın ama acılmıyor sebebını cozemedım.sıstem gereksınımlerıne bakmama gerek daha onceden kaldırıyordu pc ram 1 gb ekran kartı vb uyumlu service pack2yi kaldırmıyor olabilirmi ?
sorun ne neden hıc setup bıle acılmıyor. sürücüleri felanda tam yükledim ama sürücüyle ekran kartıyla alakalı degıl bu cunku setup hıc acılmıyor yanı oyun yuklenmıyor sadece cd dosyalarını koplyalabılıyorum...
Konuyu yanlıs yere actıysam sımdıden kusra bakmayın