Arama

Chloe - avatarı
Chloe
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #3
Chloe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Bu gibi veriler arada sırada loglarda görülebilir, normal bir durum... İşletim sisteminizin ya da internetinizin kullanımında olağan dışı bir durum yoksa şüphelenmenize gerek yok.

anladım ama kotamda hızlı ilerliyor. hatta bu ay herzamankinden hızlı ilerleri. 29 tl lik paketi kullanıyorum ama haliyle aşıyorum arada kotayı. bu ay 3 günde 4 gb a dayanmıs kotam. çok şaşırdım. tabi bununla beraber internetimde yavaşlıyor. bazı girdiğim sitelerin görselleri yüklenmiyor vs... modemim kablolu ve güvenliğini sağlayacak bikaç ayar yaptım. şifre koymak gibi... bilemiyorum artık kablosuz modeme girilebilirmi girilirsede neler yapılabilir......

---------- Mesaj tarihi 02:01 ---------- Önceki mesaj tarihi 02:00 ----------

Alıntı
Chloe adlı kullanıcıdan alıntı

anladım ama kotamda hızlı ilerliyor. hatta bu ay herzamankinden hızlı ilerleri. 29 tl lik paketi kullanıyorum ama haliyle aşıyorum arada kotayı. bu ay 3 günde 4 gb a dayanmıs kotam. çok şaşırdım. tabi bununla beraber internetimde yavaşlıyor. bazı girdiğim sitelerin görselleri yüklenmiyor vs... modemim kablolu ve güvenliğini sağlayacak bikaç ayar yaptım. şifre koymak gibi... bilemiyorum artık kablosuz modeme girilebilirmi girilirsede neler yapılabilir......

pardon kablolu olacaktıMsn Happy