Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
21:10, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 31 Mart 2025 - 21:10
Arama
MaviKaranlık Forum
Acur ve Kornişon Turşusu Tarifi
-
Tek Mesaj #1
wolfmann
VIP
VIP Üye
8 Kasım 2012
Mesaj
#1
VIP
VIP Üye
Acur ve Kornişon Turşusu
Gerekli Malzeme listesi:
1 kilo salatalık
1 kilo acur
1
0
diş sarımsak, soyulmuş
Birkaç kereviz sap
ı
1/2
demet maydanoz
2 limon, 1'
i
sıkılmış,diğeri 1 dilimlenmiş
1
1/2
su bardağı üzüm sirkesi
1 çorba kaşığı şeker
K
aya
tuzu veya deniz tuzu
Kaynamış
soğuk su
Yapılışı :
Suyu kaynatın ve soğutun, Su miktarı kavanoz boyutuna bağlıdır ,tuzlu suyu 2 veya 3 litre hazırlayın
Kavanoz içine sirke ve ardından tuzlu su dökün,tuzlu suya Şeker ve 1 limon suyu ilave edip karıştırın bu karışımın içerisine arzunuza göre;Salatalığı,Kornişonları ve yukarıda saydığımız diğer malzemeleri ilave edin,bütün malzemeleri yerleştirdikten sonra en üste maydanozları yerleştirip
Kavanozu
k
apatarak güneş ışığından uzak kuru bir yerde bekletin. 15 gün sonra turşunun tadını çıkarabilirsiniz,afiyet olsun !
Not: ellerinizle kavanozdan asla turşu almayın, her zaman bir çatal kullanın! Aksi takdirde, turşunuz bozulur ve beyazlaşır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Bu mesajı
1
üye beğendi.
ฬ๏lŦ๓@ภภ ®
Cevapla
Kapat
Saat: 21:10
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Åu Anda DinlediÄŸiniz Åarkı
WaRrioR
-
20:50
Forum Oyunları
Uydurmasyon Kampanyalar Yaratın
WaRrioR
-
22:01
Forum Oyunları
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz
WaRrioR
-
23:18
Forum Oyunları
Sıkıldım, ne yapabilirim?
Dilhun
-
22:24
Cevaplanmış
Sıkıldım
WaRrioR
-
22:08
Forum Oyunları