Meslek liseleri zamanında özel bir sınav ile sayılı ögrenci alırken şuan tabiri caizse dershaneye gidemeyipte anadolu yada fen liseleri gibi populer okulları kazanamayan arta kalmış ögrencilerin tercih ettikleri okullar haline geldi. Meslek eğitimlerin ve vasıflı meslek sahibi kişilerin en cok ihtiyacı olan guzel türkiyemizde neden meslek liselerine önem verilmedigini oturup bir düşünün. Ben meslek lisesi mezunuyum üniversiteyi kazanamadım iki senelik meslek yuksek okulu elektronik bölumu okudum. Dgs ile fizik bölümünü kazandım. Ve bu zaman zarfı ıcınde lisans eğitimi almak icin okadar zahmet cektimki yaşamayan bilemez bunu. İnanki fizik bölümünü kötüleyen okadar cok kisi varki etrafımda bu kişilere sadece gülüyorum. Durup bir etrafınıza bakın kullandıgınız butun malzemelerin temelinde fizik vardır. Türkiyenin bilim adamlarına ihtiyacı var ama nedense en temeli olan fizik bölümü kötüleniyor. Sizde bu propagandaya yardımcı unsur olmayın. Batı ulkelerı fızıkcı arar bulamaz bızde fızık bolumlerını kapatırız nekadar guzel cok zekıyız cunku.