Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emre_focus adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben nokia 6670 kullanıyorum ve turbo msn yüklü hattım turkcell açılışta 2 kntr gidiyor sonra bedava yalnız şöle bir sınır var tabi sınırdenirse (60 bin)karektar yazınca 2 knrt daha düşüyor.her aç maya 2 kntr gidiyot tavsiyem açınca kapamadan işinizi halledin ben öle yapıyorum 2 3 gün açık bırakıyorum 2 kntr gidiyor şimdiye kadar hiç 60 bin karektar dolduramadım msn 500 kişi kayıtlı gerisini siz düşünün bunu yarısına slm yazsam kaç karakter yapar hesab edin ben sınırı aşmadıktan sonra sizlerde aşmazsınız galba kolay gele...buda benden olsun dedim...

Turkcell de waptan yada gprs ten baglanırsan ilk bağlantı 2 kontör daha sonraki ücretlendirme ise karşılıklı yazısmalarda her 10 kb lık veriye 1 kontör dür.. Turkcell internet secenegınden baglanırsanız ılk baglantı 2 kontör sonra ki her 60 kb lik veri içinde 1 kontör olur ... Senın dediğin gibi karakter sayısı ile ilgisi yoktur...Turkcell İnternet ten baglanmak için müşteri temsılcısı aramalı ve turkcell ınternet ayarlarını telefonunuza gondermesini istemelisiniz...

Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız...