Arama

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
4 Eylül 2013       Mesaj #147
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benimkiisi biraz trajikomik bu kişiyle aynı sınıftayım ilk başlarda pek ilgimi çekmiyordu sonra ona her baktığımda göz göze gelmeye başladım bende ona bakmayıp arkadaşıma baktırıyordum bazen baktığını görüyor bazen görmüyordu neyse ben her sabah totem yapıyordum ALLAHIM eğer o benim hayatımda olacak biriyse bu gün onu görüreyim şeklinde genellikle karşılaşıyorduk sınıf dışında yani bir gün arkadaşlarla yemekhaneye gttk hadi kırtasiyeye gidelim dediler benim üzerimde eşofman vardı değiştireyim geleyim dedim gttm geldim ve kızlara dedim ki ben bu gün totem yaptım eğer bu gün gerçekten onu görürsem nasibim olduğu içindir kızlar dedi ki boşuna ümitlenme o şimdi geçti eğer naasibim olacaksa görürüm dedim ve geri dönüşte karşılaştık arkadaşım bana baktığını söyledi hemde baya neyse ben memlekete döneceğim okullar kapanalı biraz oldu o gtmiştir diye düşünüyorum gene bir totem yaptım eğer gerçekten benim hayatımı renklendirecekse göreyim diye ve ne oldu biliyormusunuz o da bilet almaya geldi onu özel numaralardan aradım onun için 7-8 tane msn ve faceaçtım ordan onu sevdiğimi söyledim kim olduğumu açıklamadan sadece yaptığımın yanlış olduğunu söyledi gelip adam gibi konuş yada kendi hesabından konuş dedi ve hepsini engelledi hala onu deliler gibi seviyorum ama ne yapacağım bilmiyorum ben onunla huzurlu bir yuva hayali kuruyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim

Bu gibi çocukça şeylere ne gerek var! Başka bir konudada belirtmiştim.. Yapacağınız tek şey onu elinden tutup bi anda herşeyi söylemek.. Sonra ona sarıl.. Sım sıkı ve asla bırakma.. He ama bu kadar şeyden sonra bile seni istemezse şayet diyebileceğin tek bir şey var. "Sen Bilirsin!" Tıpkı şairin dediği gibi..
Son düzenleyen Intersect; 4 Eylül 2013 05:59 Sebep: Yazım Hatası!
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.