Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Sevgili Koç, sosyal ya da aşk hayatınızda yeniliklerin olabileceği bir zaman başlıyor. Evinde ve özel hayatında bazı değişimler bekleyebilirsin. Başına buyruk hareketler içinde olmamaya çalışmalısın. Bugünlerde sevdiğin birine kavuşabilirsin. Geçmiş günleri hatırlayarak keyifli anlar yaşayabilirsin.. Sağlık durumundaki aksaklık ortadan kalkıyor.İş bağlantılarınızda disiplinli çalıştığınız bir gün. Çalışma hayatınızda sorgulayıcı davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan yüksek bir performans beklerken, onların kapasitesinin sizinle aynı olamayacağını düşünmelisiniz. Zorlayıcı yönlerinizden çekinebilirler. İyi niyetli açıklamalarınızla, gönüllerinizi almalısınız..
Bugün iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilir, yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Oldukça radikal kararlar alarak, yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız. Ancak karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Bekar Koç"lar, sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması:Ben çok sağlıklı bir insanım; ruhum, bedenim, tüm organlarım müthiş bir uyum ve dengede çalışıyor. Ben kendimi seviyor, sağlığıma özen gösteriyor ve tüm güzel enerjileri aldığım her nefesle ruhuma çekiyor ve güçleniyorum.