Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Ya benim bu akilsiz kafam yanlışlıkla bütün erişimleri kaldırdı. Şimdi bilgisayardan da,mobilden de hesabıma öğreniyorum. Bunu düzeltme şansım yok mu? Acil cevap lütfen.
Alıntı
dj_umut adlı kullanıcıdan alıntı ben de benzer şekilde android uygulamasını kaldirdim. şimdi twittera uygulama olarak girince tweetler alınamıyor gibi bir yazı cikiyor. ne yapmalıyım?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Aynı sorun bende de oldu şuan. Siz düzeltebildiniz mi?
Alıntı
ugur_ugur adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar merhaba. şu anda aynı sorun bende de var. twitterda gezinirken hacklenmeye karşı önlem olması için izin verilen uygulamaların izinlerini kaldırmayı söylemişti. ben bunu yaptım fakat bunu yaptığım andan beri cep telefonumdan twittera hiçbir şekilde giremiyorum. sanırım sizdeki sorun da tam bu şekilde. buna çözüm olarak birşey bulabilen varsa yazabilirmi lütfen. ben de ne yaptıysam düzeltemedim. cevabınızı bekliyorum
Dördünüzün de sorunu aynı, toplu cevap vereceğim.
Eğer hesabınızdan android erişimini kaldırırsanız, cep telefonunuz üzerinden Twitter'a giriş yapamamanız elbette gayet doğal. Çünkü siz ''erişimi kaldırmışsınız.''
- Twitter hesabınıza girin. Ayarlar > Mobil deyin.
- Ülke / bölge, telefon numarası ve GSM operatörü bilginizi girerek Telefonu Etkinleştir deyin.
Sonrasında android marketten Twitter Mobil Uygulaması indirerek kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben mobilden yani telefondan giriyorum pc arizali . twitterdan takipci artirma sitesine kaydolmustum . benim adima benim sayfamda retweet yapiyor follow yapiyor . bu yuzden erisimini kaldrmak , engellemek istiyorum ancak mobilde uygulamalar bolumunu bulamiyorum lutfen bana yardimci olun .
Mobilden bazı kısımlara erişim kısıtlı, bunu fark etmişsinizdir. Bilgisayar üzerinden Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Uygulamaları ancak böyle deaktif edebilirsiniz. Alıntı
best2014 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak..
Önceki facebook hesabımla twitter'ımda bi erişim sorunum yoktu. facebookumu kapattım şimdi tekrar açtım fakat erişimde sorun yaşıyorum. ne yaptıysam beceremiyorum bir süredir *aşağıdaki gibi uyarı alıyorum.
Bana yardım edebilecek biri var mı acaba
(
Doğru anladıysam Facebook hesabınız ile Twitter uygulamanızı bir arada kullanıyordunuz. Facebook hesabınızı kapatıp açınca haliyle uygulama sekteye uğradı. Bunu düzeltmek için;
- Facebook'ta Twitter | Facebook bağlantısına gidin ve İzin Ver deyin.
- Karşınıza çıkan bu ekranda Twitter ve Facebook hesaplarınızı bağlamak isteyip istemediğiniz soruluyor. Devam etmek için Twitter kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve Allow'a basın.
- Bu işlemi yaptıktan sonra iki hesabın birleştirildiğini söyleyen bir ekran karşınıza çıkacak.
- Bu ekranın orta kısmında yer alan ve yanında Facebook Profile yazan kutuyu işaretleyip, Twitter güncellemelerinizin Facebook'ta çıkmasını sağlayabiliyorsunuz.
- Bu kutuyu işaretlediğinizde, sizden izin isteyen bir pencere çıkacak. Burada Allow tuşuna tıklayın.
Bunları yaptıktan sonra Twitter hesabınızı açın. Sağ üst tarafta adınızın alt kısmında açılan menüde Ayarlar bölümüne tıklayın. Bu menüde en sağda bulunan Uygulamalar sekmesinde Facebook'taki Twitter uygulamasını görebilirsiniz. Eğer iki hesap arasındaki bağlantıyı kesmek istiyorsanız, buradaki Erişimi Kaldır tuşuna basabilirsiniz. Son düzenleyen Safi; 3 Ağustos 2017 16:57