Arama

BTY - avatarı
BTY
Ziyaretçi
6 Kasım 2014       Mesaj #18
BTY - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar bende bir zamanlar sizin gibi bakmistim buraya suan kayseride soforum.. cok rahat bi is sabah 9 gibi cikip aksam 4 gibi is yerine geliyoruz ilcedekiler cok daha rahat bi hafta kontak acmadigi oluyo.. ankara yada istanbula bisey diyemem ama diger illerde sikunti oldugunu dusunmuyorum hizmetliden once kesinlikle ama kesinlikle soforlugu yazin suan evli olanlar ortalama 2100 gibi maas aliyo hizmetliler yardimci hizmetli statusunde geciyo ve kademe-maas olarak da soforden dusuk tercih yapmadan firsatiniz varsa gidin bi vergi dairesine ugrayin daha iyi anlarsiniz

Misafir;2764757,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de 2012 den beri bu kadroyu ve aynı nitelikleri ( 3001, 6511, 6519 ) taşıyan diğer kadroları tercih ettim. Fakat kazanamadım. Başka bir forumda bu kadroları nitelikleri uymayanların da yazdığını okudum. Örneğin ehliyeti 5 yıllık olmayıpta nasıl olsa kabul ederler deyip yazanlar varmış. Hatta B sınıfı ehliyeti olanlar bile yazıyormuş. Puanların bu yüzden düşmediği söyleniyor. Şahsen ben de, bu puanların diğer kadroların puanlarından daha düşük olacağını tahmin ediyordum. Bunun içinde geçerli sebeplerim vardı.

3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak
6511 E Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak ,
6519 İstenilen Sınıftaki Sürücü Belgesine En Az (5) Yıldır Sahip Olmak.

Kadın adaylar E sınıfı ehliyet sahibi olmadıkları için bu kadroları yazamazlar. 27 yaşın altındada 5 yıllık ehliyet sahibi olunamıyor. Bu kadroyu yazacak aday, hem 27 yaşından büyük olacak, hem erkek olacak, hem de E sınıfı ehliyete sahip olacak. Sizce bu şartlara haiz kaç kişi kalmıştır geriye? Buna rağmen 79 dan aşağı düşmedi puanlar. Siz başarı sıralamasında kaçıncı sıradaydınız acaba?

3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak
6511 E Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak ,
6519 İstenilen Sınıftaki Sürücü Belgesine En Az (5) Yıldır Sahip Olmak.