Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
16:08, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 01 Nisan 2025 - 16:08
Arama
MaviKaranlık Forum
Kabal - Mortal Kombat
-
Tek Mesaj #1
iceslush
VIP
ETC
5 Şubat 2015
Mesaj
#1
VIP
ETC
Kabal
Vikipedi.Özgür Ansiklopedi
Kabal,Mortal Kombat isimli dövüş oyununda Midway Games için Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılmış hayali bir karakterdir. Kabal,Mortal Kombat 3 oyununda iyilik için savaşmaya karar vermiş ve bu nedenle Earthrealm'ın koruyucuları arasına seçilmiş,Kano'nun "Black Dragon" isimli suç organizasyon örgütünün eski bir üyesidir. Kabal büyük bir acı içerisinde kıvranırken,Outworld'ün hükümdarı Shao Kahn'ın imha birlikleri Kabal'ın yüzünü biçimsiz bir halde ve bıraktılar ve bu Kabal'ın yüzünü bir maskeyle gizlemesine sebep oldu. 3D Mortal Kombat oyunlarında Kabal tekrar "Black Dragon'a" geri dönmüştür. 2011 Mortal Kombat : Reboot'da ise Kabal tekrar iyi tarafa dönmüştür ve Kurtis Stryker ile beraber Earthrealm'ı korumak için savaşmıştır.
Kabal Mortal Kombat 3'ün en güçlü karakterlerinden biri olarak değerlendirilmiş ve çoğunlukla olumlu eleştiri alan bir karakter olmayı başarmıştır.
Kabal,Sun-Bin ve Goju Ryu dövüş stillerini kullanır. Kabal'ın en etkili silahlı "Hooksword" adı verilen,2 adet kılıçtır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 16:08
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...