Arama

Hemoroid (Basur) - Tek Mesaj #9

maraton53 - avatarı
maraton53
Ziyaretçi
7 Haziran 2015       Mesaj #9
maraton53 - avatarı
Ziyaretçi
Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid için bakın Ahmet Maranki neler anlatıyor.
Obezite olan birisinin mutlaka basuru veya hemoroidi vardır. Halk dilinde meme olarak da adlandırıyoruz. Hemoroid, basur neden oluşur. Bağışıklık sisteminin düştüğü zaman kalın bağırsaklar, bağışıklık sisteminin yüzde 80’ini teşkil eder. Yediğiniz yemek aşağıya gitmiyorsa bağırsaklarınızda takılıyor. Halk dilinde kabız oluyorsunuz. Kabız olduğunuzda bağırsaklarınızın içi kurum bağlıyor. Soba kurumu gibi kurum oluşuyor. Bacası temizlenmemiş bir soba yanar mı? İşte bu tıkanmış gitmiyor, bozarak gidiyor bu yüzden kalın bağırsağımızda memeler oluşmaktadır. Bu yüzden kestirmeyin. Ben bu kestirme olayına kesinlikle karşıyım. Kesmeden önce araştırın kesme olayı 50 yıldır çıkmıştır. Yedi bin yıldır insan hayatında basur olayı vardır. Bu insanlar ne yapıyordu? O memeler yüzünden benim çok yakından tanıdığım sandalyede oturamayan insanlar var. Neden basur olan insanlar sandalyede oturamaz ? Çünkü kestirmiş kanıyor, yarası var, acısı var. Yüzükoyun yastık koyarak yatmak zorunda kalıyorlar. O bölgeler çok hassas kas sistemi çok önemlidir.

Sizlerde bu sıkıntılar bu sorunlar bende var diyorsanız acı ve sızı çekiyorsanız, çözüm bulamıyorum diyorsanız basurdan kurtulmak ister misiniz ? Basur kaynaklı yanma kaşınma ve kanama sizin canınızı sıkıyor mu? Yeter artık bu basur hayatımı zindan mı etti diyorsunuz. Otururken, yürürken basur acısından hayatınız karardı mı? Ne denediysem faydasını göremedim, acı ve ağrılarım kesilmedi mi diyorsunuz bu sorundan kurtulmak için kulaktan dolma teknikleri denedim olmadı. Tekrar kısa sonra başladı diyorsunuz. Beni bu basur ağrısından kurtaracak bir şey yok mu diyorsunuz. Bildiğiniz tüm teknikleri bir kenara bırakın. Sizlere çözüm diye sunulan sahte ürünleri bir kenara atın tamamı yüzde yüz bitkisel Kanada’dan ithal bir yılda 1 milyondan fazla satın alınan harika bir üründe ile karşınızdayız. Hemover basur kremi sayesin de basurundan kalıcı bir çözüm getiriyoruz.

Hemower basur kremi ile acıya sızıya artık son vereceksiniz.
Basur kremi ilaç değil değil kapsül değil doğal bir kremdir. Çok hızlı etki eden bir üründür Hemover 3 günde etkisini gösterir.
Hemower kullanıldığı bölgeye hemen etkisini gösterir tesir eder ve şikayetlerinizden sizi kurtarmış olur. Kalıcı bir etki yaratır.

Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Nisan 2017 17:58 Sebep: mesaj düzeni