Arama

Kadın ve Erkek - Tek Mesaj #129

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #129
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kadın Olmak Avantajdır...

1- Bayan sürücüler iki şeridi ortalayarak kilometrelerce katedebilirler. Yolda aniden fren yapıp kaza korkusu yaşatabilirler. Arabadan hışımla inecek erkek sürücü, kendisine pişman pişman bakan bir bayan sürücüyü görünce hemen kalbi yumuşar ve tek kelime etmez.

2- Kız çocuklarına yemek yapmak, ütü vs. her türlü iş öğretilir, erkekler ise cahil kalır. Erkekler hayatlarının sonuna kadar bir kadına muhtaç olarak yaşarlar.

3- Kadınların yapıları da üstündür. Genelde minyon oldukları için daha az yemek tüketir, daha az yer kaplar, kısacası daha az masraf yaparlar. Yine de erkeklerin yaptığı hemen herşeyi aynı beceride yapabilirler.

4- Kadınlar araba lastiği değiştirebilmek, ağır bir şey taşımak, gideceği yerin adresini bilmek zorunda değildir. Gittikleri her yerde bu konuda kendilerine canla başla yardımcı olacak bir erkeği kolayca bulabilirler.

5- Erkekler ortalama 67 yıl, kadınlar 73 yıl yaşadığı için kendine miras kalanlar, genelde kadınlardır.

6- Bir kadın güzelse, kendisini hiç yormadan maymununki kadar bir zekayla bile çok rahat yaşam sürebilir. Bir erkek çok yakışıklı bile olsa yaşamak için zeki de olmak zorundadır.

7- Kredi kartının kimler için ica edildiğini söylemeye gerek yok heralde.

8- 3 yaşındaki bir kızda bile doğuştan gelen dans etme yeteneği vardır.

9- Kadınların aşermeden naz yapmaya, kapris yapmadan şımarmaya kadar bir davranışı vardır ki, bunlar çoğunlukla erkekler tarafından doğal karşılanır. Erkeklerin böyle bir ayrıcalığı yoktur.

10- Bütün görgü kuralları erkeğin bayana kolaylık sağlaması üzerine kurulur.

11- Bir sınıfta kızlar olunca, erkeklerin birbirleriyle rekabetinin had safhaya vardığı gözlenmiştir. Her ortama bir kadın lazımdır yani. Erkek, olmasa da olur.

12- Bir de feminist kitleler vardır ki bunları bile yeterli görmez. Erkeklerin haklarını savunan bir kitle yoktur, bundan sonrada oluşması zordur...