MSN Spaces hakkında o kadar şey yazıldı ama öğreneceğimiz we keşfedeceğimiz bi sürü şey war. Bunu yazmam gerekir mi bilimorm ama en azından yardımcı olabilirm.
MSN Space'iniz sonuçta kendi Blog alanınızdır we bu alana kendi özel dosyalarınızı koyup paylaşmak isteyebilirsiniz ama buna direk olarak destek yok bizde bunu kendimiz yaparız.
Bunu yapmak için önce bi liste oluşturalım. ''Dosyalarım'' , ''Videolarım'' , ''Müzik Arşivim'' yada ''Demo Kayıtlarım'' gibi oraya koyacağınız dosyaların geneline uygun başlık koyalım bu listeye. Sonra da ''Add Item'' la buraya dosyanın istediğimiz adını we buna yorumu yazalım. Bunu sitemize upload edemeyeceğimize göre bunu internetten biyerden sağlayacağız.
www.rapidshare.de ilk aklıma gelen oldu ama eğer direk linkle açılır ve dosya yüklenmeye başlarsa daha güzel olmaz mı? Walla ben rapidshare'e upload ettim eğer bileniniz warsa o başka yere upload etsin.
Sonra bu internete upload ettiğimiz dosyalanın TAM ADRESİ'ni URL: bülümüne yazalım.İşi bitirdikten sonra ''Preview My Space'' e basıp Space'imiz de onun nasıl göründüğüne bakabiliriz.
Tabii dosyaları upload etmek zorundayız ama kendi dosyalarımızı kullanmak gibi bi zorunluluk yok. Internette bulduğumuz dosyaların linkini de yazıp ekleyebiliriz de walla bu space sizin nası kullanırsanız kullanın artık.
Kolay gelsin!
Alıntı
mertcanboz adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar birisi bana şöyle wma veya wmv dosyası url'si versiiiiin!...

SeLam Aşağıda ki Mesajı DikkatLi Okumanızı Rica Ediyorum.. Öncelikle linkimizi bulmak amacıyla aramayı gerçekleştireceğimiz www.google.com.tr adresine giriyoruz. Bu aşamadan sonra karşımıza çıkan arama penceresine;
filetype: mp3 Aradığınız Parçanın İsmi
şeklindeki yazının Aradığınız Parçanın İsmi kısmını değiştirerek aramamızı gerçekleştiriyoruz (örneğin: filetype: mp3 cambaz). Yalnız burada dikkat etmeniz önemli bir nokta var ki o da filetype: yazdıktan sonra bir boşluk bırakmanız gerektiği. Eğer bunu yapmazsanız aramanız sonuçsuz kalacaktır. Mp3 dışında Media Palyer'da çalabileceğiniz başka dosyalar aramak istiyorsanız, yukarıdaki yazıdaki mp3 yerine wav, avi, wma, wmv, mpg veya mpeg yazabilirsiniz.
Herhangi bir şekilde aradığınız parçaların linkine ulaşamaz ve yine de herhangi bir parça çalmak isterseniz, www.google.com.tr adresine girerek şu şekilde arama yaparak birçok bağlantıya ulaşabilirsiniz;