Alıntı
Sam_Fisher_92 adlı kullanıcıdan alıntı Anlatım için çok teşekkürler. Ben de chaos teory orjinali var ve süper bi oyun bu oyunun hayranıyım fakat bişey sorucam ben de Double agent korsan var internetten indirdim ve de senin verdiğin 7. resim de trust meter die bi gösterge var acaba bu oyunun orjinalin de trust meter resimde gösterdiği gibi ortada mı?Çünkü ben de ki korsan olanda sol alt köşede JBA ve NSA olarak iki trust meter var ve de hiç bi bölümünde susturucusuz tabanca kullanmadım(yani anlıyacağın benim oyun senin verdiğin bazı resimlerden farklı mesela trust meter ortada değil) acaba benim oynadığım korsan olduğu için bazı bölümleri eksik ve bazı şeyleri değişik mi? Mesela verdiğin ikinci resimdeki gibi bi bölüme hiç gelmedim ben acaba bu tür eksikler oyun korsan olduğu için mi? Bi de 7. resimde susturucuz silah var ve de chaos teory'deki gibi ses göstergesi var acaba bunlar orjinal oyunda var mı çünkü bendekin de ses göstergesi yok yani sağ alt köşede 7. resimdeki gibi bi gösterge yok bu korsan olduğu için mi? Eğer sende orjinal varsa DA bi sahnesinden screenshot çekip koyar mısın buraya? Bendeki ile karşılarştırıcam. Acil cevap yazarsan sevinirim.En kısa zaman da orjinalini almayı düşünüyorum bu oyunun. TEşekkürler
Öncelikle ilgine teşekkürler...7.resim orjinal oyundan çekilmiş screenshoot..yani orjinal tüm oyunlarda o sahnedeki herşey mevcut ama bazen değişiklik gösterebiliyor.Anlatım bana ait olmadığından çok detaylı bilgi veremiyorum ama oyunların demo sürümlerinden alınan screenshootlarla orjinal sürümünden alınanlar zaman zaman farklılık gösterebiliyor.Benim görüşümde imkanın varsa orjinalini alman yeni eklenen paketleriyle harika zaman geçirebilirsin zaten oyun klasikleşmiş durumda harika bi oyun gerek grafikleri gerek sesleriyle olsun kategorisinde çok ayrı bi yeri var oyunu bitirmek benim için kolay olmadı anca tam çözümüyle bitirdim çok uğrastım yani şimdi yenisini bekliyorum..Sanada iyi oyunlar,eğlenceler