Öncelikle merhaba
Çok aktif olarak bilgisayarla ilgilenmeme ve etrafımda da ilgilenen bir çok insan olmasına rağmen kimse böyle bir problem duymadığını söylüyor. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kişi listemde olan bir şahıs bana listesinde 3 haftadır olmadığımı, yani listesinden silindiğimi söylüyor. Benim listemde kendisi var ama online gözükmüyor. Bu noktada akla gelen ilk şey beni engellediği oluyor evet ama kişinin engelleme listesi boş. Beni silmediğinden de emin. Ama varsayalım ki silmiş. Tekrar ekliyor beni listesine ve bu kişi zaten listenizde var diye bir mesaj gözüküyor. Gene ekleyemiyor. Oysaki listesinde yokum. O bu işlerle uğraşırken benim listemde kendisi bir online bir offline oluyor. Oysa durumu hep aynı. Bu olay yanyana olduğum bilgisayarla benim aramda oluyor. Yani söylediklerim kesinlik arz ediyor. Yapılanları beraber yapıyoruz zaten. Ben de onu silip tekrar ekliyorum ama ona davetiye gitmiyor. Davetimi kabul etmediği içinse benim listemden de siliniyor. Sonra gene listeme ekleniyor kendi kendine, online oluyor vs. Bu durum böyle sürüp gidiyor. Her şeyi denememize rağmen bir çözüm bulabilmiş değiliz. Kafamız da çok karıştı haliyle.
Anlattıklarımdan bir şey anlayan ve yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.