Arama

gelstat - avatarı
gelstat
Ziyaretçi
3 Ocak 2006       Mesaj #20
gelstat - avatarı
Ziyaretçi
MSN Spaces'ta Her Türlü HTML Kodunu Girebileceğiniz Alandaki 512 Karakterlik Limiti Kaldırmak İster Misiniz?

Şimdi ise 512 karakter sınırı olan bu alanın, karakter sınırını nasıl arttırabileceğinizi adım adım anlatmaya çalışacağım.

1)Öncelikle önceden yaratmış olduğunuz ve her türlü HTML kodunu gireiblecğeiniz bu alana girmek istediğiniz 512 karakterden fazla olan kodu yazın

2)Bundan sonraki adımda aşağıdaki kodda bulunan SizinAlanAdınız kısmını kendi alan adınızla değiştirerek (Örneğin http://spaces.msn.com/members/XXXXX <BURAYA SİZİN ADINIZI), bunu internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak "Enter" tuşuna basın.
[HTML]
javascript:var e1=document.getElementById("htmlText");var e2=document.getElementById("moduleName");XMLHttp(" FormMethod=post&MethodType=savehtml&moduleName="+S impleEncode(e2.value)+"&showBorder=false&rawData=" +SimpleEncode(e1.innerHTML),"http://spaces.msn.com/members/SizinAlanAdınız/PersonalSpace.aspx?_c=CustomHTML&_c02_owner=1");vo id(location.reload()); [/HTML]

3)Bu aşamayı da başarıyla gerçekleştirdikten sonra her türlü kodu girebileceğiniz alanınızdaki karakter sınırının artmış olacağını göreceksiniz. Karakter sınırını daha da arttırmak isterseniz bu adımları birkaç kez yeniden uygulamanız, bunun için yeterli olacaktır '''
Üst kısım alıntıdır

Arkadasım yukarda anlatmısında html'de nasıl 512 den fazla karakter kullanılacagını ,, ama ben bu yazının aynını baska bir adreste okumustum , sadece '' XXXXXX '' yerine baska bir isim vardı ve noktası noktasına aynıydı ve uygulamıstım olmadı .Şimdi diger yerde karakter eksikliği olmus olabilir diye senin yazından kodu kopyaladım , yine olmadı . Diger forumdaki arkdas soruma cevap yazmadı , belki sen beni bu konuda aydınlata bilirsin ,, kodları bir daha yazıp (kontrol amaclı ) daha ayrıntılı bir sekilde anlatabilirmisin.Yardımın için şimdiden teşekkürler ...
Son düzenleyen NeutralizeR; 20 Nisan 2007 18:24 Sebep: Şahsi site reklamı yasaktır > üzgünüm yazınıza müdahale ettim