Arama

MSN WebCam Recorder - Tek Mesaj #13

Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #13
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kemikhakan adlı kullanıcıdan alıntı

paylaşım için sağol. bu ml20 dosyalarının formatlarını çevirirken program hata veriyor bazen. bu dosyaları media playerde izlemek için başka bi format dönüştürücü program var mı ?

ml20 dosya biçimini dönüştüren bir başka program yok bildiğim kadarıyla , belki linux üzerinde çalışan bir dosya dönüştürücü mevcuttur ( bu codec açık kaynak kodludur )

Alıntı
hakankobra adlı kullanıcıdan alıntı

paylaşım için saol dostum ama benim bi sorunum var sesli+görüntülü aramalarda kayıt yapmıyor yardımcı olursan sevinirim

winpcapı uninstall edin ve WinPcap, The Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows adresinden daha üst sürümü indirin. sisteminizi bilmediğim için sürüm öneremiyorum. kullandığınız windows sürümüne uygun bir güncelleme sitede mevcuttur.

Alıntı
crazye adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben kurdum programı sırasıylka ama anlamadığım tek nokta bu web cam açıldığında otamatik kendimi kayıt yapıyor yoksa bizmi ayarlıyoruz bende hiç bişe çıkmadı yardım edersen sevinirim

program kaydı otomatik yapıyor , eğer kurulum esnasında autostart kutusunu boşaltmadı iseniz ekranınızda sağ alt köşeye bir kamera simgesi geldiğini göreceksiniz.

Alıntı
lejyonerim adlı kullanıcıdan alıntı

selam kardeşim tamam dediklerini yaptım daha öncede biliyordum ancak şuan pc format attım ve yeniden kurdum ilk etapta ancak kurulum tamamlanamadı diye tabir var yardımcı olurmusun teşekkürler

winpcap kullandığınız güvenlik yazılımı tarafından bloklanmış olabilir ( gelen ve giden paketleri süzdüğü için ) . ancak yazılım tümüyle güvenlidir , çalışmasına izin verin.

Ve bir özel not : MSN WEBCAM RECORDER çalışırken bağlantınızı resetlerseniz , MSN WEBCAM RECORDER programını da açıp kapatmanız tavsiye olunur . ip adresiniz değiştiğinde program gelen ve giden paketleri doğru algılayamayabilir ve kayıt geçersiz / hatalı veya hiç başlamamış olabilir.
Son düzenleyen Tigin; 9 Ağustos 2007 03:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi