Arama

Webcam Sorunları - Tek Mesaj #10

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Ekim 2007       Mesaj #10
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
composer adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar... Selamlar... offline iken webcam kullanabilirmiyim bu sanırım mümkün değil biraz araştırma yaptım ama bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Yurtdışından bir arkadaşım offline iken benimle webcam kullanarak görüştü. yardıncı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler saygılar...

Alıntı
dewoaen adlı kullanıcıdan alıntı

aynı konudan bende problemlym lutfen yardım

Siz çevrimdışı görünürken, Çevrimiçi arkadaşlarınızın kameralarını başlatabilir, onlara kendi kameranızı gönderebilir, ve Görüntülü Arama başlatabilirsiniz.

Görüntülü aramayı konuşma penceresinin yukarısındaki düğmelerden başlatabilirsiniz.

Sadece kamera başlatmayı ise, görüntü resimlerinin altında bulunan küçük kameralara tıklayarak yapamazsınız. Bunu yapmak için, konuşma penceresinin menüsünü açıp, Eylemler>Görüntü> öğelerini takip etmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı görünen kişilere hiç bir şekilde kamera açamazsınız, sadece yazı yazmanıza izin verir. İpucu: Siz çevrimiçi olup, çevrimdışı görünen arkadaşınıza sizi davet etmesini yazıyla bildirebilirsiniz.

Kamera ya da görüntülü arama başladığında, artık siz de durumunuzu Çevrimdışı göster'e değiştirebilirsiniz (not: böyle yapmak bazen kamerayı/aramayı durduruyordu benim tecrübelerimde Msn Happy )