Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
14:08, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 18 Aralık 2025 - 14:08
Arama
MaviKaranlık Forum
Mersin
-
Tek Mesaj #10
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
26 Ekim 2007
Ziyaretçi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, “İtalya’da yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları oylamasında oy kullanacak ülkelerin temsilcilerine, bu oyunlara ne kadar içtenlikle talip olduğumuzu göstermek için,oylamanın yapılacağı gün olan 27 Ekim 2007 Cumartesi tüm Mersinlileri Barış Meydanı’nı doldurmaya davet ediyorum” dedi.
Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın da aralarında bulunduğu 60 kişilik bir heyetin şu an İtalya’da bulunduğunu kaydeden Erol Ertan, oylama günü Barış Meydanı’ndaki coşkunun TRT aracılığı ile canlı yayınla İtalya’da izleneceğini belirtti. Barış Meydanı’ndaki kalabalığın ve coşkunun, oy kullanacak ülkelerin temsilcileri üzerinde önemli bir etki bırakacağını kaydeden Ertan, Mersin için her anlamda büyük önem taşıyan bu organizasyonun kentimize verilmesi için genç-yaşlı tüm Mersinlileri 27 Ekim 2007 Cumartesi Barış Meydanı’nda buluşmaya davet etti.
Başta Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın, söz konusu organizasyonun Mersin’e verilmesi için büyük çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Erol Ertan, artık işin sonuna gelindiğini ve bu noktada Mersin Halkı’na görev düştüğünü belirterek, “2013 Akdeniz Oyunları’na ne kadar istekli olduğumuzu İtalya’daki yetkililerin de canlı yayın aracılığı ile görmesi için, Mersin’i seven herkesi 27 Ekim 2007 Cumartesi Kültür Park içerisinde bulunan Barış Meydanı’na davet ediyorum” dedi.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 14:08
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.