ERKEKLERDEN BÜTÜN BAYANLARA 
* 8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.
* Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacak. 
* "Beni seviyor musun?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek
yanınızda bir saniye bile durmayız.
* Bir probleminiz olduğunda bizden sorunu çözmek için yardım isteyin. Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işi. 
* Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın. 
* Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslındaekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var. 
* Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın. 
* Eğer aslında cevap beklemediğiniz bir soru sorduğunuzda duymak istemediğiniz bir cevap alırsanız, sakın şaşırıp kızmayın. 
* Eğer bir şey istiyorsanız sormanız yeterli. Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin. 
* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz. 

* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: "En kolayını seç". Bizden komplike şeyler beklemeyin. 
* Erkekler sadece 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil,
bir içkidir. 
* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Tekrar ediyoruz, biz basitiz. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını sormayın, bilmiyoruz. 
* "Evet" ya da "hayır" gibi cevaplar yeterlidir; soru ne olursa olsun. Başka anlamlar aramayın, "evet" ya da "hayır" işte. 

* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek, arkadaşlarla muhabbet, futbol, bira. Bizden başka bir şey beklemeyin. İster deprem, ister yangın, ister sel, ister dolunay olsun bizim için hafta sonları budur. 

* Siz el çantalarını ne kadar seviyorsanız biz de birayı o kadar seviyoruz. Bunu anlamanızı beklemiyoruz, çünkü biz de sizinkini anlamıyoruz. 
* Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin. 
* Sizi düşünmediğimiz zamanlar da olabilir. Bu kötü bir şey değil, buna alışmalısınız. Bize ne düşündüğümüzü sakın sormayın, çünkü bu bizim için sizin politika, ekonomi, felsefe, futbol, kafa çekmek, göğüsler, kalçalar ve arabalar hakkında muhabbet edebileceğinizi gösterir, ama edemezsiniz. 

* Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz var. Bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir. Bilmem Anlatabildim mi??? 

Erkek dedigin yakisikli olacak.
. Oyle karsidan yuruyup gelirken endamina hayran kalacaksin, ruhun ruzgarina kayacak.
. Omuzlarina, bacaklarina, duz karnina, o sert hatli cene kemiginin, hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksin.
. Bakimli olacak erkek dedigin.
. Saclari temiz, coraplari temiz, kiyafetleri duzgun olacak.
. Bu kalibin icinde tam bir beyefendi barindiracak.
. Kasi, gozu guzel olacak, disleri temiz ve beyaz;
. Ama bunlardan once ozu sozu dogru, sozunun eri bir delikanli olacak.
. Eline kagit kalem alsa delikanliligin kitabini yazacak.
. Komple olacak yakisikliligi.
. Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da yaninda gordugunde onu.
. Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli.
. Seni elinin tersiyle degil, avucunun iciyle kavrayacak.
. Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyle.
. Rahat olacaksin yaninda, cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek.
. Ince olacak;
. Seni senin kadar dusunecek.
. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek.
. Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecek.
. Adamin sinirini bozmayacak,
. Cinlerini tepesine cikarmayacak,
. Sanki sen onun icin varmissin, her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda, elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek,
. Sen ona sevgini gosterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek.
. Erkek dedigin ilgi gordugunde ilgiyle, sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek.
. Erkek dedigin, sen onun icin kendine baktiginda,
. Sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak.
. Ruhunu oksamasini bilecek.
. Romantik olacak, kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecek.
. Ozel gunleri unutmayi marifet sanmayacak.
. "Kazma" olmayacak senin butun zerafetine karsi.
. Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda,
. Kucuk bir tatli soz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir.
. Erkek dedigin butun bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak.
. Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek.
. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek.
. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi.
. Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak.
. Cesur olacak cesur.
. Seni seviyorum derken korkmayacak,
. Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek.
. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek,
. Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.
. Erkek dedigin askina sahip cikacak.
. Korkak olmaz erkek dedigin.
. Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin.
. Bir baba sefkatiyle seni alnindan optugunde bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir.
. Ve sevgiyle optugunde dudaklarindan, bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir.
. Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir.
. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir.
. Erkek dedigin yakisikli olacak, cekici olacak, ama bundan cok daha ote bir sey.
. Zeki olacak.
. Kadinin kucuk yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek.
. Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak.
. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisi katmasini da.
. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak.
. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.
. Yan gozle hatun kesmeyecek,
. Ustune sevgili edinmeyecek.
. Erkek dedigin once kendini sevecek.
. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez.
. Bir bakarsin ki yillar sonra
. Bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga.
. Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de.
. Babaligini da bilecek, ana-babaya hurmet etmeyi,
. Kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi.
. Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak.
. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin.
. Pisirik olmayacak erkek dedigin.
. Erkek dedigin erkek olacak guzelim.
. Seni sadece sen oldugun icin sevecek.
. Parayla, pulla, kariyerle, gucle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek.
. Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak, huzurla bagrina basacaksin.
. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini,
. Huzurunu baska hicbir sey yasatamaz sana.
Son düzenleyen GusinapsE; 2 Haziran 2006 19:27
Sebep: görsel düzenlendi