Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
04:15, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 26 Mart 2025 - 04:16
Arama
MaviKaranlık Forum
Trofe Nedir?
-
Tek Mesaj #1
kompetankedi
VIP
Bir Dünyalı
10 Mart 2008
VIP
Bir Dünyalı
Trofe Avcılığın Basamaklarında 3. Basamaktır. Burda Amaç Sadece Avlanabilinecek ~BÜYÜK ve BELİRGİN ÖZELLİKLERİ~ Olan hayvanları Vurmaktır.
Trofe Avcısı Profesyonel Bir Avcıdır. Avı Yapmadan Önce Bütün Planlarını Yapmış, Stratejisini Ayarlamıştır.
Trofe Avcısı İçin Mesafe ve Zorlukların Bir Önemi Yoktur. O Planlarını Av Sezonu Açılmadan Ayla Önce Yapmıştır.
Trofe Nasıl Alınır Dersek Affına Sığınarak Değerli Üyemiz Ayaşlı Efenin Yazısını Ekliyorum :
"Eğer bir domuzun trofesini yani,dişlerini hiç zedelemeden çıkarmak için.benim 13 yıldan bu yana kullandığım tekniği sizlerle paylaşmak çok güzel.tabi domuzun dişleri yeterince büyükse!vurduktan sonraki işlem alt veüst azılara zarar gelmemişse çenenin en dip kısmından yani boğazına yakın kısmından altlı üstlü keserek.(demir testeresi)ile .ustündeki eti ve deriyi sıyırarak bir tenekenin içinde yoğun ateşte çok fazla kaynatmak suretiyle azılara zarar vermeden vede zorlanmadan rahatça söke bilirsiniz.tabi bunları yaparken dağda olmanızı tavsiye ederimki kokudan yanında durmak çok zor oluyor bazen,ve bunların yanı sıra keserken eldiven kullanmak en güzeli. Evil or Very Mad TENYA GİBİ MİKROPLA UĞRAŞMAK İSTEMESSİNİZ HERALDE avdaşlar,aldığınız trofeyi son aşaması.dişçi tanıdığınızda varsa dişi kuruyup ilikleri boşalınca tabiki İLAÇLI diş dolgusu yaptırırsanız.DİŞ UZUN BİR SÜRE ÇATLAMAZ VE BOZULMADAN. koruyabilirsiniz"
Aslan Trofelerinden Örnekler :
Geyik Trofelerinden Örnekler :
Geyik Trofeleri :
,
Domuz Trofeleri :
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kedinin Gözüyle
Kapat
Saat: 04:16
Hoş Geldiniz Ziyaretçi