The Amazing World of Gumball (Çizgi Dizi)
MsXLabs.com
Sponsorlu Bağlantılar
The Amazing World of Gumball , Ben Bocquelet tarafından yapılmış amerikan-ingiliz animasyonudur.
Format: 2D Bilgisayar Grafikleri 3D Bilgisayar Grafikleri

Tür: Komedi, Gerçeküstü Mizah
Yaratıcı: Ben Bocquelet
Senarist: Ben Bocquelet, James Lamont, Jon Foster
Yönetmen: Mic Graves
Ülke: 20px Flag of the United Statessvg ABD
Sezon sayısı: 2
Bölüm sayısı: 38
Yapımcı: Ben Bocquelet
Gösterim süresi: 22 dakika
Kanal: Cartoon Network
Karakterlerin şirinliğinden sonra dikkati çeken şey ana karakterleri içeren ailenin ilginç yapısı. Anne ve oğul kedi, baba ve kız ise tavşan. Ayrıca darwin adındaki balıkları evrildikten sonra ailenin bir ferdi haline gelmiş. bunun dışındaki karakterler de dinozordan hayalete, yerfıstığından buruşmuş kağıda kadar akla gelebilecek her türlü materyalden üretilmiş durumda.
Karakterler
- Gumball Watterson: Yapmak istediği işleri defalarca berbat etmiştir tabi sonunda bunları düzeltir. 12 yaşında mavi bir erkek kedidir. En iyi arkadaşı Darwin'dir.Başrol kahramanımızdır.
- Darwin Watterson: Önceden Gumball'ın balık evcil hayvanıydı. Ancak bir gün büyüdü ve Gumball'ın hem en iyi arkadaşı hem de erkek kardeşi oldu. Sonrada ailenin bir üyesi oldu.
- Anais Watterson: Gumball'ın 4 yaşındaki pembe tavşan olan kız kardeşidir. Çok zekidir.
- Nicole Watterson: Watterson ailesinin annesidir. Mavi, çalışkan, sorumlu bir kedidir. Ailenin tek sorumlu ve kızgın üyesi odur.
- Richard Watterson:Ailenin babasıdır. Şişman pembe bir tavşandır. Ailede en sorumsuz kişi odur. Evdeki koltukta öylece oturur, çoğu zaman televizyon izler, bazende video oyunları oynar. Oburdur sürekli yemek yer.
- Tobias: Sporcudur. Renkli bir dış görünüşü vardır. Bir bölümde Darwin ve Gumball'ın arkadaşlarından biri olmuştur.
Derlemedir
Son düzenleyen perlina; 23 Haziran 2016 08:11
Sebep: Sayfa düzeni,moderatör ekleri ve foruma uygun resim eki.
🌘 🚀