Arama

Bana Artık Hicran De

Güncelleme: 28 Mart 2016 Gösterim: 2.042 Cevap: 5
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Bana Artık Hicran De
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  391811.jpg
Gösterim: 462
Boyut:  109.5 KB

Kanal D'de Eylül’de ekrana gelecek, sezonun İddİalı yapımlarından "Bana Artık Hİcran De" İlk fragmanı İle ses getİrdİ

Seven, aşık olan, yüreği kırılan bir kadının hikayesi "Bana Artık Hicran De"

Kanal D'nin başrollerini; Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer, Zeyno Eracar, İncinur Daşdemir, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak ve Elif Ceren Balıkçı’nın paylaştıkları, yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak'ın kaleme aldıkları, yeni ve iddialı dizilerinden "Bana Artık Hicran De"nin dün akşam (18 Ağustos Pazartesi) ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alan "Bana Artık Hicran De"nin konusu şöyle; Hicran; bütün insanlar arasında bir insan. Bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra bir genç kız. Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da. Bütün anneler arasında bir anne.

Sürüklenen bir hayatın içinde bir kadın. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran'ı. "Ben senin annen değilim" der, kızına. "Peki, sana ne diyeyim anne?" sorusuna yanıtı ise, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: "Bana artık Hicran de..." Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile milyonların yeni ekran gözdelerinden olmaya aday olan "Bana Artık Hicran De" Eylül’de Kanal D'de!

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu şöyle
  • Yapım: Süreç Filmcilik Yapımcı: Ali Gündoğdu
  • Yönetmen: Volkan Kocatürk Hikaye: Gülizar Irmak
  • Senaryo: Coşkun Irmak-Gülizar Irmak
  • Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç
  • Oyuncular: Aslı Enver (Hicran Eyüpoğlu), Buğra Gülsoy (Sinan Erinç), Alican Yücesoy (Murat Sezgin), Şebnem Hassanisough (Lale) ,Tamer Levent (Sait Eyüpoğlu),Nur Sürer (Selvi Sezgin), Zeyno Eracar (Makbule Eyüpoğlu), İncinur Daşdemir (Dilber), Turgay Kantürk (Recai Kutlu ), Nadir Sarıbacak (Nazif Kambur), Elif Ceren Balıkçı(Özlem)


Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:54
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Kanal D'nin yenİ dizisi "Bana Artık Hicran De" Pazar 20:00'de Kanal D'de!

Sponsorlu Bağlantılar
Seven, aşık olan, yüreği kırılan bir kadının hikayesi "Bana Artık Hicran De"

Kanal D’nin başrollerini; Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer, Zeyno Eracar, İncinur Daşdemir, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak ve Elif Ceren Balıkçı’nın paylaştıkları, yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Bana Artık Hicran De” Pazar, saat 20.00'de yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak'ın kaleme aldıkları "Bana Artık Hicran De", hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile milyonların yeni ekran gözdelerinden olmaya aday olan "Bana Artık Hicran De"nin ilk bölümünün konusu şöyle:

Sait, vitray ustasıdır. Kızı Hicran ile vitray atölyesinde birlikte çalışırlar. Hicran, sanatına tutku ile bağlıdır. Babası gibi usta bir vitraycı olmak ister. Tutucu bir çevrede yaşasa da o, vitray camlarının büyülü, renkli dünyasında çok mutludur. Zaten başka bir dünyası da yoktur. Ailesi tutucudur ama onları çok sever. Özellikle babasına gönülden bağlıdır. Ancak günün birinde Hicran, mutluluğun sadece renkli camlarda olmadığını anlar; aşık olmuştur. Aşk, bilmeden, istemeden kapısını çalmış, Hicran'ı büyülemiştir. Aşkının da peşinden koşar. Tıpkı renkli camların büyüsüne koşar gibi. Ancak aşkın dünyası başkadır. Hicran hiç tanımadığı bu dünyada, aşkının rengini, büyüsünü ne kadar koruyabilecektir? Ateşe koşan kelebekler gibi, bu aşktan yanmaktan kurtulabilecek midir?




Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:55
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Hicran, Murat'la yakınlaşıyor, Sinan'la çatışıyor

Dizinin bu bölümünde; Hicran, çalışmaya başladığı köşkte, Murat'a giderek yakınlaşırken, Sinan'la da aralarındaki tatlı sert çatışma giderek büyüyor.

Hicran, çalışmaya başladığı köşkte, Murat'a giderek yakınlaşmakta ancak, Sinan'la da aralarındaki tatlı sert çatışma giderek büyümektedir. Nazif, Hicran'ı istemeye gelecektir. Hicran, Nazif'i istemez. Babasının kendisini Nazif'e vermesinden korkmakta ama bunu dile getirememektedir. Dilber, Hicran'ı evden kaçması için ikna etmeye çalışır. Sait, Hicran'ı Nazif'e verecek midir? Hicran ne yapacaktır? Babasına, Nazif'le evlenmek istemediğini söylemeye cesaret edip, evlenmekten caydırabilecek midir? Yoksa Dilber'i dinleyip evden mi kaçacaktır? Giderek yakınlaştığı Murat'a aşık olmaya başlayan, bunu kendine bile itiraf edemeyen Hicran, aşkına teslim mi olacaktır?



Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:55
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Dizinin bu bölümünde; Lale'nin baskı dolu tavırları Murat'ı giderek Hicran'a iterken, Sinan da hiç fakında olmadan içten içe Hicran'a hayranlık beslemeye başlıyor.

Hicran'ın sanatı hem Murat'ı hem de Sinan'ı fazlasıyla etkilemiştir. Her ikisi de Hicran'da farklı bir şeyler olduğunun farkındadırlar. Lale'nin baskı dolu tavırları Murat'ı giderek Hicran'a iterken, Sinan da hiç fakında olmadan içten içe Hicran'a hayranlık beslemeye başlar. Duygularına ve düşüncelerine hükmetmeye çalışan Hicran ne yapacaktır? Başarılı olabilecek midir? Recai, Murat'a yaptıkları işin aslında göründüğü gibi yasalara uygun olmadığını söylemiştir. Bu durumdan rahatsız olan ve iyice huzursuzlanan Murat ne yapacak? Durumu Sinan'la paylaşacak mı?
Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:55
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #5
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Hİcran duygularıyla baş başa...

Bana Artık Hicran De'nin bu bölümünde; mantığı ve duyguları arasında gelgitler yaşayan Hicran, duygularıyla yüzleşmeye korkuyor.

Murat ve Lale'nin konuşmasına tanık olan Hicran, büyük bir şaşkınlık ve dehşet içerisindedir. Murat'ın beklenmedik kararı karşısında büyük bir üzüntü ve kızgınlık yaşayan Lale, Murat'ı ikna etmeyi başarabilecek midir? Recai, olanlar karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışsa da, Murat'a kızgındır. Murat'ı yıldırmak için elinden geleni yapacaktır. Mantığı ve duyguları arasında gelgitler yaşayan, duygularıyla yüzleşmeye korkan Hicran, Murat'ın ısrarı karşısında ne yapacaktır?



Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:55
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
15 Ekim 2014       Mesaj #6
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Bana Artık Hicran De dizisi yayından kaldırıldı!

Kanal D'nin başarıyı yakalayamayan yeni dizisi Bana Artık Hicran De yayınlanan 4. Bölümü ile final yaptı. Yaşanan sorunlar ve düşük reytingler nedeniyle dizi sessiz sedasız kaldırıldı.

bana artik hicran de dizisi yayindan kaldirildi  4873916

İlk 3 bölümü Pazar akşamı 20.00'de yayınlanan dizinin 4. ve son bölümü ise bir haftalık aranın ardından geçen Pazar akşamı 22.30'da ekrana geldi. Bana Artık Hicran De, Pazar akşamı yeni saatinde yayınlanan 4. bölümüyle geçen haftalara göre reytinglerde daha da kötü bir sonuç alarak Total’de 21. AB grubunda ise 12. oldu.


Kanal D yönetimi ise diziyi sessiz sedasız yayından kaldırdı. Başrollerinde Aslı Enver, Alican Yücesoy, Buğra Gülsoy, Elif Ceren Balıkçı’nın rol aldığı Süreç Film imzalı dizi Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle ekrana veda etti. Dizi, Kanal D’nin ve Süreç Filmcilik’in karşılıklı mutabakatı ile istenilen rating seviyesine ulaşılamadıgı için Pazar günü yayınlanan 4. bölümüyle ekrana veda etmiş oldu. ‘Bana Artık Hicran De’ 14 Eylül’de ekran macerasına başlamıştı.

3 proje birden sundu
Bu durumun sebebi olarak da kötü giden reytingler gösteriliyordu. Olayın iç yüzünün yansıtılandan farklı olduğu öğrenildi. İddialara göre ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ gibi sevilen bir projeye imza atan senarist Coşkun Irmak, dizinin bitiminden sonra birkaç proje için kanalla görüştü. Elindeki yaklaşık 3 proje için ret yanıtını alan Irmak, son olarak ‘Bana Artık Hicran De’ dizisini sundu. Ellerinde yeterince tatmin edici proje bulunmayan Kanal D yönetimi, yapımı kabul etti.

Kanalla kavga etti
Fakat dizinin başlangıcından sonra yıldız oyuncularla istedikleri reytingi yakalayamayan kanal yönetimi senaryoya müdahale etmek istedi. Senaryosunun değiştirilmesini istemeyen Irmak ise yöneticilerle kavga etti ve “Yazdığım şekilde yayınlanmazsa ben yokum” restini çekti. Günü ve saati değiştirilen dizinin, aradaki sorun çözülmezse birkaç bölüm sonra final yapması planlanıyor.

"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

27 Ocak 2017 / Breath Coğrafya
27 Ocak 2017 / Misafir Cevaplanmış
23 Mart 2009 / ThinkerBeLL X-Sözlük
24 Şubat 2016 / ThinkerBeLL X-Sözlük