Arama

Günahkar

Güncelleme: 28 Mart 2016 Gösterim: 1.837 Cevap: 2
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
22 Ekim 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Günahkar
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  gunahkar-dizisi.png
Gösterim: 328
Boyut:  246.7 KB

Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse ve Gülcan Arslan’ın rol alacağı Günahkar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Fox TV’nin iki aydır tanıtımlarını yayınladığı Günahkar dizisinin yayın tarihi ertelenmişti. Dizi Kasım ayının ilk haftasında Fox TV’de olacak.

GÜNAHKAR DİZİSİ KONUSU
Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla “seçkin” ve tabi ki “zengin” olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece onların hayatını altüst ederek değişiyor her şey! Ve masum bir adam yaşadığı ihanetin büyüklüğü ile giderek bir canavara dönüşüyor. Canavarların en korkuncuna: adil bir canavara!

GÜNAHKAR DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI
FOX’un yeni sezondaki iddialı dizilerinden ‘Günahkar’ın çekimleri başladı!
Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ‘Günahkar’ın başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. Ayrıca dizide birçok tecrübeli oyuncuda yer alacak…
Makbule Kosif’in kaleme alacağı ve yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturacağı ‘Günahkar’ yeni sezonda FOX’ta!

GÜNAHKAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ BELLİ OLDU
  • Yusuf Karakteri – Seçkin Özdemir
  • Saliha Karakteri – Gülcan Arslan
  • Aslıhan Karakteri – Hazal Filiz KüçükKöse
  • Kara Sado – Korel Cezayirli
  • Hacer – Zuhal Gencer
  • Gökhan – Çağrı Şensoy
  • Tuna – Caner Tanrıverdi
  • Fikret Bey – Alper Kut
  • Ela – Esra İşgüzar
  • Halil – Efe Tuncer
  • Meryem – Gülay Baltacı
  • Kenan – Hamdi Alp
  • Ayşe – Zümre Yalçınkaya
  • Ömer – Ömer Oktay Türe

Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:33
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
11 Kasım 2014       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
1. Bölüm Özeti

Sponsorlu Bağlantılar
İstanbul’un kalabalık caddelerinden birinde, genç bir adam (Ali Yusuf) hiç tanımadığı birinin hayatını kurtarırken, aynı gece kendi hayatından da vazgeçecektir.Çocukluk aşkı Aslıhan’ın işlediği cinayetini üstlenir ve hapse girer. Ancak cezası bitip dışarı çıktığında, uğruna her şeyi feda ettiği kadın şimdi çok zengin bir hayatın, Ali Yusuf ise hapiste tanıştığı Kara Sado lakaplı sıradışı bir adamla, karanlık bir dünyanın içindedir.Ve bir gün kader Aslıhan’la onu aynı uçakta karşı karşıya getirir...
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
11 Kasım 2014       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2. Bölüm Özeti

Ali Yusuf şikayet üzerine getirildiği karakolda, Aslıhan’ın karşısında şantaj yapmakla suçlanırken gözünü bir an bile Aslıhan’ın yüzünden ayırmaz. Oysa Aslıhan’ın onun gözlerine bakmaya cesareti yoktur. “ Kaldır başını Aslıhan! Hadi bak. Sana hala aşık olup olmadığımı merak etmiyor musun?” Ali Yusuf yöneltilen suçlamaları sessizlikle karşılar. Suskunluğu kabulleniş gibi görünse de bu defa farklıdır. Ali Yusuf, Aslıhan’a karşı harekete geçmeye karar vermiştir. Ali Yusuf’un bu kararı sadece ikisini değil Saliha’yı da derinden etkileyecektir. Saliha hayatına aniden ve şaşırtıcı bir biçimde giren Ali Yusuf’tan etkilenmiştir. Ali Yusuf’un kardeşi Ela’yı eve getirmek için birlikte yaptıkları kısa yolculuk ikisini yakınlaştırır. Ali Yusuf, Saliha’nın hayatına girer girmez Fikret ve Aslıhan’ın tepkisini çeker. Aslıhan, Ali Yusuf’la yüzleşir. Kendisinden ne istediğini sorar. Ali Yusuf’un cevabı nettir. “Seni geri alacağım. İstediğim bu!”
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.