Arama

Söz (Tv Dizisi)

Güncelleme: 11 Nisan 2017 Gösterim: 3.073 Cevap: 2
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
11 Nisan 2017       Mesaj #1
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  söz.jpg
Gösterim: 350
Boyut:  36.3 KB

Söz (Tv Dizisi)


Yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı' nın ,yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın yazdığı aksiyon,macera ve dram dolu bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan Star Tv dizisi.
Sponsorlu Bağlantılar

Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ dünyanın bir çok ülkesinden izleyicilerin internet üzerinden eş zamanlı izleyip takip edebiliyor.

Konusu

; Büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir tepkiye yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni yöne doğru yol alması anlatılıyor.
Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.
Derlemedir

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
11 Nisan 2017       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi

Söz Dizisi Fragman



Sponsorlu Bağlantılar

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
11 Nisan 2017       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  söz dizisi.jpg
Gösterim: 664
Boyut:  62.5 KB

SÖZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU



YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)
Görev: Tim Komutanı
Rütbe: Kıdemli Üsteğmen Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)
Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)
Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)
Görev: Tabur Komutanı
Rütbe: Yarbay En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)
Görev: Tim Komutan Yardımcısı Rütbe: Üsteğmen Lakap: Geveze Ekibin en çalışkanıdır. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum takılmayı sever. Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiştir.

SERHAT KILIÇ 'ÇOLAK' ROLÜNDE
'Söz' dizisinde Serhat Kılıç, 'Çolak' karakterine hayat veriyor. Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'Söz' dizisinde Kılıç'ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri, 'Bir terör örgütünün lideridir. 'Çolak'; zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz'la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.

Benzer Konular

20 Mart 2016 / virtuecat Matematik
4 Mayıs 2010 / 01 05 Edebiyat
14 Haziran 2016 / Misafir Sinema-TV
28 Kasım 2011 / Misafir Kimya