Arama

Isabel Lucas

Güncelleme: 21 Kasım 2013 Gösterim: 7.466 Cevap: 3
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
19 Nisan 2010       Mesaj #1
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Isabel Lucas
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar



Isabel Lucas 1




Isabel Lucas (d. 29 Ocak 1985, Melbourne, Avustralya), sinema, dizi oyuncu ve model. Tiyatro eğitimi alan Isabel Lucas, Crest toothpaste'nin yani diş macunu şirketinin reklamında rol aldı. Bugüne kadar çok sayıda filmde görünmese de. En iyi çıkışını Transformers: Revenge of the Fallen filmiyle yaptı. Transformers: Revenge of the Fallen filminin Megan Fox'tan sonra yıldızı parlattığı son isim oldu. Lukas şu anda "Somn Film Projesi" olan Daybreakers'ın çekimleriyle meşgul. Daybreakers filmindeki Isabel Lucas'ı ise 2010 yılında izleyeceğiz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Isabel Lucas nereli hayatı kimdir.
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
19 Nisan 2010       Mesaj #2
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Isabel Lucas

Sponsorlu Bağlantılar

transformers revenge of the fallen newpics 5

kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
29 Temmuz 2010       Mesaj #3
kyle - avatarı
VIP katekolamin
isabel lucas 05
My one regret in life is that I am not someone else.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Kasım 2013       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Isabel Lucas, 29 Ocak 1985 Melbourne, Avusturalya’da doğumlu oyuncudur. Isabel Lucas’ın annesi İsveçli babası ise Avusturalyalı’dır. Isabel, Avusturalya’da yayınlanan Home and Away adlı pembe dizi ile meşhur olur (2003-2006). Ayrıca Isabel Greenpeace için aktif olarak çalışmalar yapmıştır. 2008’de Los Angeles’a taşınmıştır. Transformers:Revenge of the Fallen ve Rights Revoked adlı filmlerle yıldızı parlar.
Isabel Victorian Sanat Okulu’nda okuduğu sıralarda bir markette keşfedildikten sonra Home and Away dizisinde rol alır. Lucas bu rolü Logie Ödülü kazanır. Lucas ayrıca Amerikan diç macunu Crest’in reklamlarında da karşımıza çıkar.
Isabel Lucas şu sıralar 2010 yılında vizyona girecek Daybreakers adlı vampir filmi için çalışmaktadır. Ayrıca Lucas’ın Steven Spielberg filmi The Pacific için seçilen oyunculardan biri olduğu söylenmektedir.
Isabel, oyuncu Hayden Panettiere ve bir grupla birlikte Japanyo’da balina avlanmasını protesto eder ve bunun sonucunda yerel yetkililer tarafından balıkçı teknelerine bindirilmek isterken kaçarlar ve Isabel Lucas için Japonya’da tutuklama emri çıkartılır. Isabel Lucas Temmuz 2008’de oyuncu Shia LaBeouf ile trafik kazası geçirerek yaralanır ancak kazayı sıyrıklarla atlatır. Lucas’ın ismi Home and Away’den rol arkadaşı Chris Hemsworth ile anılır. Isabel oyuncu Adrian Grenier ile beraber olur ancak çift Ağustos 2008’de ayrılır.


9sn
🌘 🚀

Benzer Konular

9 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Müzik ww
2 Ağustos 2010 / Misafir Edebiyat ww
9 Şubat 2016 / Jumong Siyaset ww
14 Haziran 2012 / buz perisi Siyaset ww
21 Kasım 2013 / Jumong Taslak Konular