Arama

Jessica Chastain

Güncelleme: 25 Kasım 2015 Gösterim: 1.654 Cevap: 3
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jessica Chastain

Sponsorlu Bağlantılar


Jessica Chastain (Doğum. 29 Mart 1981 Northern California, ABD) Amerikalı film ve televizyon oyuncusu.

Jessica Chastain Kuzey Kaliforniya'da büyüdü. Dokuz yaşındayken dansı keşfetti ve onüç yaşında bir dans topluluğuna katıldı. romeo ve juliet in seçmelerini kazanarak show dünyasının dikkatini çekti. Annesinin soyadını alan Jessica Chastain bugüne kadar bir çok tv dizisi, sinema filmleri ve tiyatroda oyuncu olarak yer aldı. Babası bir itfaiyeci olan Jessica evin beş çocuğundan biridir.
Filmleri

Jolene
Stolen
The Tree of Life
The Help
The Debt
Wilde Salome
TakenktShelter
Texas Killing Fields
Coriolanus
The Wettest County in the World

Televizyon

Dark Shadows
ER
Veronica Mars
Law & Order: Trial by Jury
Close to Home
ThenktEvidence
Pirates: The True Story of Blackbeard
Journeyman
Agatha Christie's Poirot
derlemedir....



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:01
Biyografi Konusu: Jessica Chastain nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Mart 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Oscar adayı Jessica Chastain, Törene kimle katılacak?

Sponsorlu Bağlantılar


Şu anda şüphesiz Hollywood’un en çok aranan aktrislerinden olan, sevecen bir kişiliğe sahip Oscar adayı aktris Jessica Chastain, bizlere ona hayran olmamız için sebep vermekten bıkmıyor. Sezonun tüm törenlerine yalnız, ya da The help filminin kadrosundan oyuncu arkadaşlarıyla katılan Chastain’in 84. Oscar Ödül Töreni’ne kiminle katılacağı merak konusuydu. Fakat Chastain, Vanity Fair ve Juicy Couture’ün partisinde bu mevzuyu açıklığa kavuşturdu.

Aktris E! News’a şöyle söyledi: “Oscarlara büyükannemle geleceğim.” Bunu söyledikten sonra ağlamaya başlayan Chastain sözlerine şöyle devam etti: “Evet, benimle törene katılacak kişi o, büyükannem. Kendisi şu an çok heyecanlı. Tırnaklarına manikür yaptırıyor, saçını yaptırıyor, hatta elbisesini bile seçti.”

Güne nasıl başlayacaksınız sorusunu ise güzel oyuncu şöyle yanıtladı: “Muhtemelen sabah yürüyüşü yaparız ve yakınında oturduğum bir kafeye gidip kahve içeriz. Sonra da hazırlıklar başlar. Gerçekten çok anlamlı bir gün olacak. Çünkü ben küçücük bir çocukken beni ilk tiyatro oyunuma götüren kişi büyükannemdi. Bu onun için de çok anlamlı. Benim için her zaman destekleyici olmuştur.” Aktris bu konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Chastain’in törene getireceği eşi olan büyükannesi, ne giyeceğini biliyor. Fakat Chastain henüz 84. Oscar Ödül Töreni’nde ne giyeceğine karar verebilmiş değil. The Help’in yıldız oyuncusu, bu hafta ismini açıklamadığı üç ünlü tasarımcıyla kıyafet provası yapacak. Katıldığı törenlerde çoğu zaman gecenin en şıkları arasına girmeyi başaran Chastain’i görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!


sinemakulubu.com/



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:01
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Mart 2013       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jessica Chastain, vizyona girdiği günden beri ABD’de tartışmalar koparan “Zero Dark Thirty” (Bin Ladin’i Öldürmek) filminin başrolünde.


Amerikalı yıldız, filmdeki karakterinin aksine bu kez konuşturmuyor, konuşuyor. Üstelik onu konuşturmak için suda boğmaya da gerek yok!

ABD’de bir süre gösterimi sınırlanan ve sonra serbest kalan Zero Dark Thirty filmi, bu hafta Türkiye’de de vizyona girdi. Filmin tartışma yaratmayan tek yanıysa Amerikalı aktris Jessica Chastain’in (36) Maya karakteriyle sergilediği müthiş oyunculuk. Bu yıl “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Altın Küre kazanan ve geçen yıl “Duyguların Rengi” ile aynı dalda Oscar’a aday gösterilen Jessica Chastain, bu sefer Oscar’ı alabilir. “Zero Dark Thirty”, Türkçe’ye “Bin Ladin’i Öldürmek” diye çevrildi. Esasmanasıysa, askeri dilde saatin 12.30 olması. 11 Eylül’ün ardından Bin Ladin’in peşine düşen CIA’in Usame Bin Ladin’i nasıl bulduğu anlatılıyor.

El Kaide tutsaklarına “waterboarding usulü”, yani su altında tutularak işkence uygulanan sahnelerle açılıyor. Filmle ilgili en büyük tartışma da buradan kopuyor. İşkenceye karşı olduğunu söyleyen filmin yönetmeni Kathryn Bigelow’un işkenceyi Bin Ladin’in yakalanması uğruna gerekli bir yöntem gibi gösterdiği söyleniyor. Ancak bu hafta biz, Chastain’in herkesten övgü toplayan oyunculuğu üzerinde duracağız. Zero Dark Thirty’nin Oscar’lı senaryo yazarı ve eski bir savaş muhabiri olan Mark Boal, Chastain’in karakterini şöyle tanımlıyor: “11 Eylül’ün ardından CIA’da 007 gibi ajanlık yapan istihbarat görevlisiyle; toplanan istihbaratı süzüp inceleyen analist arasında bir pozisyon yaratıldı. Maya, bu yeni ajanlardan.”

“Tanınmayan biriyim”
Chastain, filmin tartışma yaratacağını tahmin ediyormuş. “Eğer bir film çıktığında herkes desteklerse, ‘Doğru hikâyemi’ diye düşündürür. Bence herkesi tedirgin eden ve tartışmaya iten bir film yapılmalı. Bu yüzden Bigelow’u ve cesaretini alkışlıyorum. Herkes olayın nasıl sonlandığını bildiğini zannediyor. Ama bilmiyorlar. Bu film olayın sonunun gerçekte nasıl geldiğiyle ilgili. Ve bu, şoke edici...”

Diğer yandan Jessica Chastain, filmin yarattığı tartışmadan ziyade canlandırdığı Maya karakterinden ne kadar etkilendiğini anlatıyor: “Maya’nın fedakârlığı ve üzerine düşen görevi düşündüğümde duygulanıyorum. Artık CIA’dakilerin hayatını anlayabiliyorum. Ben de son 3 yıldır kendimi sadece işime verdim. Ailemi özlüyorum. Arkadaşlarımla görüşemiyorum. ”Ama Chastain’i bu çalışkanlığı sayesinde geçen yıl 7 ay içinde art arda çıkan Tree of Life, Help, Dept ve Coriolanus gibi filmlerde izledik. Chastain’in yorumuysa: “Herkesin görmekten bıktığı ama tanınmayan biriyim. Bir seferinde Tayland’da İngilizler beni görünce ‘Hey kızıl’ diye bağırdı. Anladımki kızıllara ‘Kızıl’ diye bağırıp tanımadan geçiyorlar. Londra sokaklarında rahat yürüyebiliyorum bu sayede.” Bu durumdan alınmıyor, zaten kendini yıldız gibi görmüyormuş. Ne var ki artık o, yıldızlığı tescillenen bir oyuncu. Belki de geçmişte yaşadıklarından dolayı dikkatli konuşuyor. Bu tavrının sebebini şu sözlerden anlamak mümkün: “Yer aldığım bazı filmler, Hollywood bahaneleriyle gösterilmediler. Bu da arkadaşlarımla ‘Chastain laneti’ şakasını çıkarmamıza neden oldu. Televizyonda ceset olarak bile oynadım. İçimdeki oyunculuk ateşi her rolle yeniden doğuyor.”


Haber: Alihan Mestci / hthayat.com/



Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:01
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
25 Kasım 2015       Mesaj #4
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Jessica Chastain

Ad:  Jessica Chastain.jpg
Gösterim: 575
Boyut:  92.6 KB

Benzer Konular

4 Aralık 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
29 Nisan 2010 / LaSalle Moda ww
13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
17 Ağustos 2010 / LaSalle Sinema ww
17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww