Arama

Christian Serratos

Güncelleme: 25 Kasım 2015 Gösterim: 1.731 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Nisan 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Christian Serratos

Sponsorlu Bağlantılar

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1990
Doğum Yeri: Pasadena, California, U.S.A.
Boy: 1.83
Göz Rengi: Açık Kahverengi
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Kaliforniya’da doğan Christian Los Angeles’ta büyüdü. 3 yaşında artistik patinaja başladı ve 10 yıl boyunca devam etti. Christian, Ford Models’te modellik yaptığı zamanda aktrislik kariyerine de adım atmış oldu. Zoey 101, Hannah Montana gibi dizilerde bölüm oyunculukları yaptı. 2008 yılında Twilight filmiyle asıl kariyerine adım atan oyuncu, Twilight filminin devamı olan New Moon ve Eclipse’te de rol aldı.

Christian Serratos, Güney Kaliforniya doğumlu Serratos küçükülüğünden bu yana aktris olmak istemiştir. Profesyonel kariyerine Ford modeli olarak başlamış ve ilk uzun metraj filmi “Mrs.Marshall”da yer almıştır. TV projesi olarak “Ned’s Declassified School of Survival Guide,” “Hanna Montana,” “7th Heaven,” “Cow Belles” ve “Zoe 101”de oynamıştır.

Twilight’ın seksi çıtırı Christian Serratos henüz daha 19 yaşında ve gitgide adından daha çok söz ettiriyor. Seksi oyuncu en kötü randevusunu böyle anlattı:

Çocukken uzun süre buz pateni yaptım ve oldukça rekabetçiyimdir. İlk randevumuzda partnerime yeteneklerimi göstermek istedim ama onun yere çok feci bir düşüş yapmasıyla romantizm sona erdi, randevu da hastanede bitti.

İlk çıplak pozum, PETA’nın kürk karşıtı bir kampanyası içindi. O kareyi unutmam, fotoğrafçı tam olarak popoma odaklanmıştı. Çıplak poz vermek benim için problem değil. Sonuçta çekimlerden önce iyi hazırlanıp bedenimi sıkı tutuyorum. Ekrandaki ilk öpüşme maceram ise, size biraz komik gelebilir ama Nickelodeon çocuk kanalındaydı. Gerçek ilk öpücüğümse süper tatlı ve unutulmazdı. Çünkü o rastalı çocuk sanırım hayatımda gördüğüm en ateşli kaykaycıydı.

derlemedir...



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 22:06
Biyografi Konusu: Christian Serratos nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
25 Kasım 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Christian Serratos

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Christian Serratos.jpg
Gösterim: 725
Boyut:  114.9 KB


Benzer Konular

30 Ekim 2015 / Misafir Sinema ww
15 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Bilim ww
15 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Bilim ww
13 Aralık 2015 / Kral_Aslan Spor ww
10 Nisan 2013 / Jumong Taslak Konular