Arama

Sasha Pieterse

Güncelleme: 14 Aralık 2014 Gösterim: 4.689 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Mayıs 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Sasha Pieterse
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

600fullsashapieterse


Sasha Pieterse, Johannesburg, Güney Afrika da 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Sasha televizyon dünyasına hiçte yabancı değil. 6 yaşından beri bir çok filmde ve televizyon programında yer aldı. Sasha oyunculuğunun yanı sıra şarkı söyleyip, gitar çalabiliyor. Kıvırcık saçlı 6 yaşında tatlı bir kızken karşımıza Family Affair (2002) adlı komedi dizisinde Buffy'i canlandırarak çıktı.

Şimdilerde Pretty Little Liars adlı gençlik dizisinde Alison DiLaurentis'i canlandırmaktadır.16 yaşında ki Alison popüler, moda düşkünü, kötü bir kızken gizemli bir şekilde bir cinayete kurban gider. Geçmişini ve sırlarını ise diziyi izlemeye başlayarak öğrenebilirsiniz! Laf aramızda, diziye başladığınız anda bağımlılık yapıyor.

"Asla kötü sırrı olan güzel bir kıza güvenme!"

Sasha Pieterse'nin Güzellik Sırları !

-Günlük Olarak Uyguladığın Bakımlar Nelerdir?

Sasha : Sağlıklı ve makul olan ne varsa onu uygulamaya çalışıyorum.Yüzümün cilt tipi kuru olduğundan dolayı Proactiv günlük temizleyiciler kullanıyorum böylece cildimi koruyorum. Çeşitli nemlendiriciler de kullanıyorum.Hergün güneş kremi kullanırım.Yüzümün her zaman ferah ve ışıltılı görünmesine dikkat ederim.Özellikle çekimlerde makyaj yapıyorum,günlük hayatta ise yüzümün temiz ve doğal görünmesine dikkat ederim.Her gece yatmadan önce yüzümü kesinlikle temizleyici ile yıkarım.Saçlarım için kullandığım şampuan ve kremi sık sık değiştiririm onların sağlığı için.Sizin saç türünüz ne ise ona uygun bakım uygulamalısınız.Saçımda her ay bir değişiklik yaparım.Şuan Moroccan (Fas Malı )Şampuan ve bakım kremi kullanıyorum.Ne olursa olsun kesinlikle saçım için Moroccan yağı kullanıyorum.Kesinlikle saçları yağlandırmıyor aksine koruyup, parlak ve canlı görünmesini sağlıyor,bunu çok seviyorum.Ve gün içinde saçlarım neye maruz kalırsa kalsın saç stilistim Andre'ye çok güveniyorum,o herşeyin üstesinden geliyor saçlarımı yeniden mükemmelliğine kavuşturuyor.

- Peki fit kalmak ve ince görünmek adına neler uyguluyorsun?

Sasha : İşimi çok seviyorum fakat bazen gerçekten çok çalışıyoruz,imkanım oldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum.Eğer haftanın hergünü yapabilseydim ki bu çok güzel olurdu kesinlikle yapardım. Fakat hergün yapamıyorum maalesef.Haftada 4 yada 5 kez spor salonuna gidiyorum. Kardiyo ve tonlama çalışıyorum.Yoga ve gezi sınıfını çok seviyorum.Onlar kollarımın, bacaklarımın ve karın bölgemin çalışmasını sağlıyor. Yeni uğraşım ise kaya tırmanışı.Tehlikeli olmayan yerlerde yapıyoruz ve bu gerçekten muhteşem.Buralar genellikle kapalı tırmanış alanları oluyor ve bu uğraş abartısız sizin kol ve bacakların çığlık atmasını, feryat etmesini sağlıyor. Bu zor birşey değil.Bunu yapan insanlar fit,sağlıklı bir vücuda sahip oluyorlar. Eğer sizde yapmak istiyorsanız kendinize şöyle deyin ''Bu vücudu istiyorum, bunu yapabilirim''.

- Başına gelmiş kötü bir güzellik anın var mı?

Sasha : Uzun zaman önce birisi bana Kayısıyı ezip yüze sürmenin cilde iyi geldiğini söylemişti. Kulağıma hoşbirfikir gibi geldi ve bende denedim. Kayısıyı alıp çekirdeği ile beraber ezdiler ama içindeki hala parçacıklar kalmıştı onlar gerçekten keskindi. Daha sonra yüzüme sürdüler yüzünüz biraz pürüzlü görünüyor fakat yüzünüzü güzel hissettiriyor sonuçta bakım kürü diyorsunuz. Ama daha sonra ne olduysa oldu ve bu şey sonucunda yüzümde küçük kesikler oluştu. Bende çareyi cilt doktoruna gitmekte buldum doktor cildime büyüteç baktı ve Kayısı özlü temizleyici kullanıp kullanmadığımı sordu bende kullandığımı söyledim.Birdaha kesinlikle böle şeyler denemememi,kullanmamamı söyledi bende hemen yapmayı kestim.Birdaha yapmadım.

-Peki senin güzellik ikonunun kimdir,kimi örnek alırsın?

Sasha: Kesinlikle Jennifer Aniston (Brad Pitt'in eski eşi) demek istiyorum. Onun stili harikulade şık ve temiz. O ner yerse yesin nasıl makyaj yaparsa her zaman temiz ve ferah görünüyor. Ona gerçekten hayranım.



Biyografi Konusu: Sasha Pieterse nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
14 Aralık 2014       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Sasha Pieterse
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
Sasha Pieterse (doğum. 17 Şubat 1996) ABD'li aktris ve şarkıcı. ABC family serisi olan Pretty Liitle Liars dizisinde Alison Dilaurentis rolüyle tanınıyor.
Sasha Pieterse Inherent Vice Premieres Hollywood

Gençliği ve kariyeri
Sasha Pieterse 17 Şubat 1996'da Güney Afrika'nın Johennesburg şehrinde doğdu. Daha sonra ABD'ye göç ettiler. Annesinin adı Zizi, babasının adı ise Sean'dır. Annesi ve babası profosyenel dansçılardır. Pieterse, yakın zamanda oyunculuk ve modellik sözleşmesi imzaladı. 12 yaşındayken ise oyunculuğa ve modelliğe başladı.
2002 ile 2003 yılları arasında Family Affair komedi dizisinde Buffy rolünde karşımıza çıkmıştır. Artık şöhreti artmaya başlıyordu. Daha sonra 2005 yılında 3-D Köpekbalığı ve Volkan kız filminde Marissa rolüyle tanındı. Şöheti ve oyunculuğu gittikçe artıyordu. 2007 yılında Good Luck Chuck filminde adı Anissha Carpenter olan genç, siyah giyinen gotik birini canlandırdı. Artık Pieterse herkes tarafından tanınıyordu. 2010 yılında Pretty Little Liars dizisinde Alison Dilaurentis rolü ile hala karşımızda.
2011 yılında Disney Channel orijinal filmi olan Geek Charming'de Amy Laubolu'yu canlandırdı. 2013 yılında G.B.F filminde Fawcett Brooks rolüyle karşımıza çıktı. 2014 yılında Inherent Vice filminde Japonica Fenway'ı canlandırdı. Ve birçok televizyon dizisinde rol aldı.

Müzik
Onun ilk singlı 2013 yılında yayımlanan This Country İs Bed-Ass dır. İkinci single R.P.M dir. Üçüncü singlı 12 Temmuz 2013 yılında yayımlandı, adı I Can't Fix You. Dördüncü singlı ise 10 Aralık 2013 tarihinde yayımlanan No'dur.


🌘 🚀

Benzer Konular

14 Aralık 2014 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları