Arama

Nikolaj Coster-Waldau

Güncelleme: 19 Mayıs 2013 Gösterim: 1.701 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
19 Mayıs 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Nikolaj Coster-Waldau
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

600full nikolaj coster  waldau


Nikolaj Coster-Waldau (doğum. 27 Temmuz 1970, Rudkøbing Danimarka, Danimarkalı tiyatro ve sinema oyuncusu. Amerikan televizyon dizisi New Amsterdam'da Dedektif John Amsterdam karakterindeki performansıyla dikkat çeken oyuncu, 2011'den beri HBO kanalı için çekilen Game of Thrones dizisinde Jaime Lannister karakterini canlandırmaktadır.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Nikolaj Coster-Waldau nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
19 Mayıs 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jaime Lannister


Sponsorlu Bağlantılar
HBO: Brienne, Jaime'yi nasıl cezbediyor? Neden ona güveniyor?
Nikolaj Coster-Waldau: Birlikte oldukları ilk sahne olan Sezon 2'nin son sahnelerinde, Stark adamlarını öldürerek kendini kanıtlamıştı. Bunu hiç beklemiyordu. Yetenekli bir dövüşcü ve açıkça bir kadın olduğunu gösterdi. Brienne de Jaime'nin inandığı prensiplere inanıyor fakat Jaime bu konuda oldukça alaycı biri oldu. "Onur" ve "haysiyet" gibi güzel kelimelerin bu dünyada hiç bir anlamı olmadığını öğrendi. Sonra ise "Nasıl olduğumu umursamıyorum. Doğru olduğuna inandığım şey için dik durmalıyım." diyen biri ile tanışıyor. Brienne'nin yaptığı da bu, haysiyet için bir yer olduğunu yeniden gösterdi... Bence bu Jaime'nin içinde birşeyleri yeniden uyandırıyor. İçgüdüsel olarak, Brienne'nin güvenilir olduğunu biliyor.

HBO: Bu sebeple mi Deli Kral'ı öldürmesiyle ilgili gerçeği ona söyledi?
Nikolaj Coster-Waldau: Bence bunları söylemek için ölüyordu fakat asla bunu mantıklı bulan biriyle tanışmadı yada karşılaşmadı. Tyrion'a anlatmak istediğinden eminim ama kardeşi oldukça alaycı biri. Jaime ağzını açtığında bunun için oda bulunmalıydı. İlginçtir ki, Brienne de kimsenin vermediği bu alanı ona veriyor.

game of thrones the bear and the maiden fair


HBO: Jaime'yi ayı çukuruna atlamaya iten şey nedir?
Nikolaj Coster-Waldau: Bence bu tamamiyle içgüdüsel ve gerçekten aptalcaydı. Çünkü büyük olasılıkla ikisi de ölecekti. Sadece çok haysiyetli bir kadının eline sadece tahta bir kılıç vererek herkesin oturup öylece izlemesini kaldıramadı.

HBO: O sahneyi çekmek nasıldı?
Nikolaj Coster-Waldau: Ah, oldukça zaman aldı. O sahneyi iki kere çektik. Geçen ekim ayında Belfast da, ekip ve ilgili kalabalık ile çukurun etrafında o sahneyi çektik. Daha sonra Ocak ayında, Kaliforniya'ya gittik ve Ayı Bart II ile çekimler yaptık. Gördüğünüz şeyler bilgisayar efekti değil gerçek, canlı bir ayı, bir aktör, söylemem gerek ki bir diva gibi. Bir platonun üstüne çukurun yarısını yaptılar ve Bart'ın yakın çekimlerini çektik.

HBO: Fanların tepkileri nasıl?
Nikolaj Coster-Waldau: İnsanların bana "Berbat bir adam! Ne kadar da kötü biri!" derken gülerek demeleri komik birşey. Çünkü Jaime'yi izlemeyi seviyorlar ki bundan dolayı çok minnettarım. Senaryonun büyüklüğünü kanıtlıyor çünkü Jaime hala komik ve kardeşinin eğlenceli zekasını paylaşıyor. Ayrıca bunda George Martin'nin kitaplarının asla sadece siyah ve beyaz olmamasının da etkisi var. Jaime en berbat karakterken bile içeri gizlice girebileceğiniz açık kapılar vardı. Jaime'de bundan daha fazlası olduğunu hissedebildiğiniz kapılar.

HIZLI DÜŞÜN!
HBO: En çok hayran olduğun karakter hangisi?
Nikolaj Coster-Waldau: Tarth'lı Brienne. Önyargılıydım, fakat o bunu değiştiriyor.

HBO: Favori sahne eşyan var mı?
Nikolaj Coster-Waldau: Hayır yok. Şu kesin ki kılıcımı özleyeceğim. Yine de kolye olarak taktığım elime sahibim.

HBO: Seni en çok korkutan karakter hangisi?
Nikolaj Coster-Waldau: Kırmızı rahibe Melisandre, korkunç bir kadın. Daenerys'in sahip olduğu bir güç takıntısı var. Çoğu insan Daenerys'in doğru şeyi yaptığına inanıyor fakat o, insanları canlı canlı yakıyor. Omuzlarında büyük bir yük var. Dar Denizi geçmesini istemiyorum. Binlerce, binlerce ve binlerce daha insan yakacak ve yüzünde hep doğru şeyi yaptığını gösteren bir sırıtma olacak.


forum.gameofthronestr.com/



🌘 🚀

Benzer Konular

12 Mart 2010 / _KleopatrA_ Sanat ww