Arama

Colton Haynes

Güncelleme: 28 Mayıs 2015 Gösterim: 1.956 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
2 Temmuz 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Colton Haynes
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

4qdg

Colton Lee Haynes 13 Temmuz 1988 doğumlu Amerikalı aktör ve model. New York'ta yaşarken on beş yaşına geldiğinde, Haynes Abercrombie & Fitch için modellik yapmaya başladı.

Miami ve Pushing Daisies: Los Angeles'dan Kaliforniya taşındıktan sonra, böyle CSI gibi televizyon dizilerinde oyunculuğa başladı.

ABC televizyon dizisi, Gates, ilgili Brett Crezski, bir kurtadam dönüşen bir sporcu, rolü kazandı. Son zamanlarda o da MTV'nin dramedy Teen Wolf Jackson Whittemore rolüyle tanınıyor.

Colton Haynes, Twitter hesabı üzerinden üzücü haberi hayranlarına bildirdi. Çarşamba günü “Hayatımın en güzel yıllarıydı. Bittiği için üzgünüm fakat yeni bir hayat başlıyor. Herkese sevgiler” şeklinde tweetiyle diziden ayrıldığını onayladı.

Haynes’ın kadro dışı bırakılmaya zorlandığını konuşulsa da, diziye yakın bir kaynak Haynes’ın dizide kalması için uğraştıklarını söylüyor. Ayrıca ne zaman isterse diziye tekrar geri dönebileceğini de ekliyor.
2.sezon sona erdiğinde Haynes’le hala 3.sezon için bir anlaşma imzalanmamıştı. Aslında her şey çok karışıktı çünkü dizinin yönetmeni Davis 2.sezon finalinde Colton’ın hayat verdiği Jackson karakterini öldürmeye karar vermişti. (Ama sezon finalinde gördüğümüz kadarıyla ölmemişti.)
Yönetmen ise şöyle diyor; “Her iki şekilde de biz onu öldürdük, hatta Colton bile bunu bilmiyordu. Ben aslında mutlu sonları severim, fakat o an hangi sonun benim daha çok hoşuma gideceğini düşündüm. Onun kurtadam olduğu anı sevdim. Bütün sezon boyunca yapmaya çalıştığımız, kurduğumuz şey aslında buydu. Bizim bu fikrimiz çok öncesinden vardı, neredeyse pilot bölümünden itibaren. Bu bir kurtuluş hikayesi olacaktı. Ruhunu arındırana kadar asla bir kurtadam olamazsın, onu kazanman gerekir. İnsanın karakteri şeklini yansıtır, bu yüzden bir sürüngen olmaktan kurtulup, bir kurtadam olmalıydı.”

Kaynağa göre görüşmeler sona ermiş durumda olsa da, MTV hala resmi bir açıklama yapmadı, bu da hala umudunu sürdürdüğü anlamına geliyor. Aslında Colton’ın ya da başka bir oyuncunun yerine birinin gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Başka bir kaynak ise “Colton’ı çok sevdiklerini ve bütün ekibin 3.Sezonda Teen Wolf’a geri dönmesi için onu beklediklerini söylüyor.




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Colton Haynes nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Mayıs 2015       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Colton Haynes
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Colton Lee Haynes (d.13 Temmuz 1988), ABD'li aktör ve modeldir. New York'ta yaşarken on beş yaşına geldiğinde, Haynes Abercrombie & Fitch için modellik yapmaya başladı. Los Angeles'dan Kaliforniya'ya taşındıktan sonra, televizyon dizilerinde oyunculuğa başladı. MTV'nin sevilen dizilerinden biri olan Teen Wolf'ta Jackson (Kanima) rolüyle oynadı. Şu an da ise Roy Harper rolüyle Arrow'da oynamaktadır.

🌘 🚀

Benzer Konular

2 Temmuz 2013 / Jumong Taslak Konular