Arama

Rowan Blanchard

Güncelleme: 9 Ağustos 2015 Gösterim: 1.404 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Ağustos 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Rowan+Blanchard+12th+Annual+Teen+Vogue+Young+7h1ooI2H35bx.jpg
Gösterim: 1375
Boyut:  151.6 KB

Rowan Blanchard, 14 Ekim 2001 tarihinde doğan sinema, dizi ve şarkı söyleyen sanatçıdır. Burcu terazidir. Ünlü oyuncunun tam adı Rowan Elenor Blanchard şeklindedir.

Sponsorlu Bağlantılar
Başarılı aktris Amerika’nın California’ya bağlı Los Angeles kentinde dünyaya gelmiştir. Büyük akrabaları Kuzey Avrupa ve Orta Asya’dan Amerika’ya göç etmişlerdir. Genç oyuncu henüz 4 yaşında moda; 5 yaşında iken ise oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 2010 yılında hem ilk sinema hem de ilk dizi tecrübesini yaşamış olan yetenekli yıldız “The Back-up Plan” ismindeki romantik komedi filminde “Monas’ daughter”; “Dance-A-Lot” adındaki Disney Channel yapımı dizide ise ana karakterlerden “Caitlin”i canlandırmıştır. Rowan Blanchard’ın ünlü olmasını ve dünya genelinde tanınmasını sağlayan yapım ise “Girl Meets World” ismindeki Disney Channel yapımı televizyon dizisi olmuştur.

2014 yılında başlayan dizide ana karakterlerden “Riley Matthews”i oynamaktadır. Dizide canlandırdığı karakter ile kendi ismi aynı harf olan “R” ile başlamaktadır. Rowan Blanchard özgeçmişini ele aldığımız yazımızda şimdi de genç şarkıcının müzik kariyerine bir göz atalım. Rowan Blanchard’ın müzik açısından en dikkat çeken performansı “Girl Meets World” ismindeki diziden rol arkadaşı Sabrina Carpenter ile dizi için söyledikleri “Take On the World” şarkısıdır. Rowan Blanchard'ın hayatına başarılı aktrisin ailesinden bahsederek devam edeceğiz. Kendisinden küçük iki kardeşi olduğu bilinen Rowan Blanchard’ın kardeşlerinden kız olanın adı Carmen Blanchard; erkek olanın ismi ise Shane Blanchard şeklidedir. Yoga eğitmenliği yapan Rowan Blanchard’ın babasının ismi Mark Blanchard; aynı işi yapan Rowan Blanchard’ın annesinin adı ise Elizabeth şeklindedir. Mark Blanchard aynı zamanda oyuncu koçluğu da yapmaktadır.
Yazımızın bu bölümünde Rowan Blanchard fiziksel özelliklerine, Rowan Blanchard boy kilosuna değineceğiz. Rowan Blanchard kilosu 40 kg olan bir oyuncudur. Rowan Blanchard boy kaçtır? Rowan Blanchard boyu ise 1,58 m şeklindedir. Fakat genç şarkıcının boyunun uzamakta olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Rowan Blanchard saç rengi koyu kahverengi iken Rowan Blanchard göz rengi de koyu kahverengidir. Rowan Blanchard hayranları “Rowboats” ismi ile anılırlar.
''kaynak: bilgi-deryasi.com''

Biyografi Konusu: Rowan Blanchard nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

21 Ekim 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
10 Şubat 2008 / KisukE UraharA Siyaset ww
27 Ağustos 2015 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
23 Nisan 2012 / Jumong Bilim ww