Arama

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... - Sayfa 103

Güncelleme: 27 Mart 2015 Gösterim: 180.407 Cevap: 1.080
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
16 Mart 2012       Mesaj #1021
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Konu burda olması gerekiyormuş kusura bakmayın Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
samanyolu663 - avatarı
samanyolu663
Ziyaretçi
10 Nisan 2012       Mesaj #1022
samanyolu663 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben yeni kayıt oldum o yüzden biraz bana siteden bahseder misiniz Msn Happy.....

Sponsorlu Bağlantılar
Teşekkür Ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Hypatia - avatarı
Hypatia
Ziyaretçi
19 Mayıs 2012       Mesaj #1023
Hypatia - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, bende katılmak istedim aranıza.Banada yer var mı? ;p
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gıdacı - avatarı
gıdacı
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #1024
gıdacı - avatarı
Ziyaretçi
Bu site beni 2007 de ki internet maceralarima geri goturdu 5sene gecti ama o güne tekrar dönebilmek isterdim her seyi degistirebilmek.güzel ama sahte gunlerdi bu sahtelik beni 5 sene kandırdı size tavsiyem kendinizi cok kaptirmadan sadece faydali islerle ilglenin arkadaslar. Saygilar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
The Falcon - avatarı
The Falcon
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #1025
The Falcon - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Bu Foruma Yeni Katıldım Gayet Güzel Bir Forum Forumda Emeği Geçen Bütün Kardeşlerimizin Elleri Dert Görmesin Bu Arada İsmim Alp Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
29 Temmuz 2012       Mesaj #1026
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
hoş geldiniz
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
agg1401 - avatarı
agg1401
Ziyaretçi
5 Eylül 2012       Mesaj #1027
agg1401 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar!

Benim adım Ayhan Gazi a.k.a agg1401, 12 Aralık 1994'te Kayseri’de dünyaya gelmişim. Ben doğarken ortopedi engellisi olarak doğmuşum. Dini inancım, Elhamdülillah Müslüman’ım. Parti konusu ise, partiler hiç ilgimi çekmedi her halde çekmeyecek hiç. Neyse az çocukluğumdan bahsedeyim, efendim ben 90'lı yıllar az olsada görmüşüm ama kökenim 2000'dir.

Benim konsol deneyimim sırasıyla, Atari (Tetris), Nintendo Entertainment System (NES) insanların tabiri ile Atari, Play Station 1 konsolları kullandım. Ve özellikle kullanmak istediğim konsollar ise, Nintendo 3DS ve Playstation Portable (PSP) konsollarını denemek istiyorum. Aslında oyun düşkünü değilim ama eğlence olmazsa hayatın anlamı olmaz.

Yavaş yavaş sanal dünyaya geçelim, ben o dünyada web site girişimişim. Denediğim siteler, vNESTR (2004), Re-Volt Türkiye (2006), Lopard Karaqise (2008), GORIKEZELLA (2012) tutmadı. Şimdi ise, Ayhan Gazi ve Aimp Türkiye (2012) deniyorum. Siteler tutabilirse, devam edip para kazanmaya çalışacağım.

Şimdi ise, yavaş yavaş bilgisayar konusuna girelim, Linux dünyasından yakından ilgiliyimdir, olayları okurum ve yorumlarım. Denediğim linux işletim sistemlerim ise sırasıyla Pardus Linux, Ubuntu Linux, Mandriva Linux. Ve şimdi çok istediğim linux Mageia 2'dir. Gelelim Windows cephesine, şimdiye kadar neredeyse her Windows'u kullandım dersem yeridir. Kullandığım Windows sürümleri sırasıyla Windows XP, Windows Vista ve Windows 7'dir. Artık Windows'tan soğudum, yakında kullanmayı düşünmüyorum.

Artık gerçek hayata geçelim. O hayatta ben, akülü araba ile dışarıda şarkı söyleyerek gezmeyi severim, evde televizyon az izlerim daha çok bilgisayar başında geçiririm. Ben kalabalığı hiç sevmem, terbiyesiz insanlardan hoşlanmam, iki yüzlü insanlardan hele hiç sevmem.

Azıcık ta müzik konusuna geçelim, ne yalan söyleyeyim. Müzik dinlemeden hiç bir şey yapamıyorum. Ama, her sanatçıyı da dinlemem, o konuda öncelik gösteriyorum. Dinlediğim müzisyenleri sıralayayım;
Ahmet K, Ahmet Kaya, Aslı Güngör, Candan Erçetin, Canfeza a.k.a. Kardan Adam, Çetin Çetinkaya a.K.a Muhabbet, Ferhat Göçer, Mustafa Sandal (Eski Şarkıları), Mechul Şarkıcı, maNGa, Rafet El Roman, Sefa Topsakal, Seksen Dört, Serdar Ortaç (Eski Şarkıları), vs. dinlerim. Asla duymak istemediğim ismi bile geçmesin yanımdan o derece istemediğim sanatçılar ise, Burak Kut, Ceza, Emre Aydın, Gökhan Türkmen, Grup Hepsi, Grup Duman, Halil Sezai, Kolera, Sagopa Kajmer, Murat Boz, Özgün, Tarkan, Volkan Konak dinlemem.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
PoLaTT - avatarı
PoLaTT
Ziyaretçi
13 Eylül 2012       Mesaj #1028
PoLaTT - avatarı
Ziyaretçi
HAYIRLI AKSAMLAR ARKADASLAR ADIM POLAT 27 YASINDAYIM ÇANAKKALELİYİM VE SİZE ŞUNU SÖLİM GERCEKTEN BUZAMAN KADAR AYAKTA KALAN SİTE VE BASARILI BR SİTE SİZLERSİNİZ SİTEDE EMEĞİ GEÇEN TÜM DEĞERLİ ARKADASLARIMIA TEŞKKÜRLERİMİ İLETİYORUM TÜM SİTEDEKİ ÜYE ARKADASLARIMA HAYIRLI AKSAMLAR VE ALLAHA EMANET OLUN

---------- Mesaj tarihi 22:20 ---------- Önceki mesaj tarihi 22:12 ----------

Gercekten Bu siteden Çoğu Zamanlar çok Yardım Aldım Üye olmadan Birkezdaha Teşkkür ediyorum sitenizde Emeği gecen arkadaslarınıza.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
57muhammet57 - avatarı
57muhammet57
Ziyaretçi
28 Eylül 2012       Mesaj #1029
57muhammet57 - avatarı
Ziyaretçi
Hoşbulduk. Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CRescenT - avatarı