Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 53

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 130.099 Cevap: 697
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011       Mesaj #521
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Düzenlemesi yapılmış mesajlar için geçerli olmayan bir özellik.

Anlamadım.
Sponsorlu Bağlantılar
Yeni konu dahi açsam koca koca boyutu 3 olan yazılar çıkıyor. Mecburen metni seçip boyutu her seferinde elle 2 yapmak zorunda kalıyorum. Ayrıca önceden açtığım konuların ve yolladığım mesajların boyutu 3 olduğu için çirkin bir görüntü ortaya çıkmış.

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
19 Nisan 2011       Mesaj #522
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Anlamadım.
Yeni konu dahi açsam koca koca boyutu 3 olan yazılar çıkıyor. Mecburen metni seçip boyutu her seferinde elle 2 yapmak zorunda kalıyorum. Ayrıca önceden açtığım konuların ve yolladığım mesajların boyutu 3 olduğu için çirkin bir görüntü ortaya çıkmış.

Font büyüklüğü belirlenip gönderilmiş mesajlarda varsayılan font büyüklüğü özelliği geçerli olmuyor. Eğer bir font büyüklüğü belirlenmediyse mesajların font büyüklüğü, varsayılan font büyüklüğünde görüntüleniyor.
Sponsorlu Bağlantılar

^ Yukarıdaki örnekte olduğu gibi
...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011       Mesaj #523
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Font büyüklüğü belirlenip gönderilmiş mesajlarda varsayılan font büyüklüğü özelliği geçerli olmuyor. Eğer bir font büyüklüğü belirlenmediyse mesajların font büyüklüğü, varsayılan font büyüklüğünde görüntüleniyor.

^ Yukarıdaki örnekte olduğu gibi
...

Geriye dönük önceden yollanmış konu ve mesajlar için yapılacak bişey yok yani cevaplar için teşekkürler.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Nisan 2011       Mesaj #524
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
RuffRyders, forumun varsayılan yazı tipi ya Tahoma ya da Verdana, sanırım bunların ikisi de özünde büyük yazı tipleri. Profilinden iletilerinde kullanılacak yazı tipi ve rengi ayarlayabiliyorsun. Ben Georgia ayarlamışım (ayarlanabilecek yazı tipleri forumun mesaj gönderirken sunduğu yazı tipleriyle sınırlı olabilir) ve kendi iletilerimin boyutunda rahatsız edici bir büyüklük görmüyorum. Sen de bir dene bence. Yazı tipinin adını bizzat yazarak ayarlabiliyorsun, yani yazı tipi listesini sana sunmayacak. Bunu yaptıktan sonra eski mesajlarında da (yazı tipi ayarı yapmadığın kelimelerde geçerli) o yazı tipini görürsün.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Nisan 2011       Mesaj #525
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Sitenin renkleri, teması ve genel tasarımı nedeniyle yazıları daha ön plana çıkarmak adına varsayılan font büyüklüğü 12px'ten 15px'e yükseltildi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
20 Nisan 2011       Mesaj #526
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Gözlük kullananların gözlüklerini kullanmadan okumalarını sağlamak için varsayılan font büyüklüğü faydalı bir değislik olabilir...
Ama benim gözümle bakarsam bence hos durmuyor gibi en azından geçmiste gönderilen mesajlar font değisikliğine uğramasaydı çok iyi olurdu gerçekten koca koca görünüyorMsn Confused
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Teusa - avatarı
Teusa
Ziyaretçi
5 Mayıs 2011       Mesaj #527
Teusa - avatarı
Ziyaretçi
evet itibar kolaylaşsın bence
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KiTiaRa - avatarı
KiTiaRa
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #528
KiTiaRa - avatarı
Ziyaretçi
Edebiyat bölümüne baktığımda ayrı kitap tanıtımı olarak bir bölüm yoktu.E-kitap bölümü var ama o da yetersiz bana göre.tanıtılan tüm kitaplar e-kitap formatında değil henüz.
Okumuş olduğum kitapların tanıtımnı yapıp güzel olanları tavsiye etmek istiyorum.

Film dizi olarak ayrı bölümler ve kendi içinde de ayrıca açılmış ama kitap olarak tanıtabileceğimiz bir bölüm yok. Yazar adıyla tanıtsam görünmez de arada kaybolacağını düşündüğümden bu soruyu sormak ihtiyacı hissettim.
Gerçi ben fantastik kurgu tanıtıcam.
Her tarafta bi vampir furyası devam ederken mahrum kalmasın forumumuz bu kitaplardan.

e-kitap bölümünde olduğu gibi iğnelenmiş bir "Kitap Tanıtım" bölümü açabilmemiz mümkün müdür acaba???

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
9 Haziran 2011       Mesaj #529
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
KiTiaRa adlı kullanıcıdan alıntı

Edebiyat bölümüne baktığımda ayrı kitap tanıtımı olarak bir bölüm yoktu.E-kitap bölümü var ama o da yetersiz bana göre.tanıtılan tüm kitaplar e-kitap formatında değil henüz.
Okumuş olduğum kitapların tanıtımnı yapıp güzel olanları tavsiye etmek istiyorum.

Film dizi olarak ayrı bölümler ve kendi içinde de ayrıca açılmış ama kitap olarak tanıtabileceğimiz bir bölüm yok. Yazar adıyla tanıtsam görünmez de arada kaybolacağını düşündüğümden bu soruyu sormak ihtiyacı hissettim.
Gerçi ben fantastik kurgu tanıtıcam.
Her tarafta bi vampir furyası devam ederken mahrum kalmasın forumumuz bu kitaplardan.

e-kitap bölümünde olduğu gibi iğnelenmiş bir "Kitap Tanıtım" bölümü açabilmemiz mümkün müdür acaba???

E-kitap şeklinde eklemeler, telif hakkı ihlaline sebep olabileceği gerekçesiyle yasaktır. Ancak kitapları, içeriği yine telif hakkı ihlaline neden olmayacak şekilde genel bir şekilde tanıtabileceğimiz bir bölüm mevcut: Türk Edebiyatı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Baragyal - avatarı
Baragyal
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
9 Haziran 2011       Mesaj #530
Baragyal - avatarı
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
Ceza alan üyelerin" yasaklı üye" süresi kısaltılmalı...Msn Rose
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Korkma ! Bilesinki, Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.. ŞEYH EDEP ALİ....