Arkadaşlar actiğimiz konulara bakabiliyormuyuz? Okadar konu açiyoruz nerden bakılıyor bilgi verebilirmisiniz...! bana mesaj atabilirseniz mutlu olurum.
Benim anlamadiğim sey bi oyunda cektiğimiz yada bilgisayar ekranında cektiğimiz fotoğraflari paintten alıp kaydedip siteye koymasi kolay anlamadiğim şey altta neye girdiğin filan cikiyo onlari nasil kapatcam eğer bana yardim ederseniz sevinirim! bana mesaj atabilirmisiniz dediklerimi cok iyi yapan birisi??
Arkadaşlar actiğimiz konulara bakabiliyormuyuz? Okadar konu açiyoruz nerden bakılıyor bilgi verebilirmisiniz...! bana mesaj atabilirseniz mutlu olurum.
Benim anlamadiğim sey bi oyunda cektiğimiz yada bilgisayar ekranında cektiğimiz fotoğraflari paintten alıp kaydedip siteye koymasi kolay anlamadiğim şey altta neye girdiğin filan cikiyo onlari nasil kapatcam eğer bana yardim ederseniz sevinirim! bana mesaj atabilirmisiniz dediklerimi cok iyi yapan birisi??
Gönderdiğiniz konu ve mesajlar için profil sayfanıza girin, ardından şu işlemleri yapın:
İstatistikler > PsychopatH tarafından gönderilen tüm mesajları bul (Mesajlar için)
İstatistikler > PsychopatH tarafından başlatılan tüm konuları bul (Konular için)
Diğer sorunuza gelince, doğru anladıysam tabii, paint'te kaydettiğiniz resmi düzenlemekle ilgili sanırım, üst menüde Resim seçeneğinden yeniden boyutlandırma yapabilir veya yanda yer alan araç çubuğundan kesme işlemini kullanabilirsiniz. Ya da kaydettiğiniz resmin köşelerinden veya alt/üst ve sağ/sol kenar ortalarında yer alan taşıma noktalarından düzenleyebilirisiniz.