sevgili arkadaşlar divshare bb kodunu kullanamamaya başladım yeniden
sorun nedir acaba ?
Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
neutralizer :
Kullanmış olduğunuz yükleme sitesi size bu dosyaları doğrudan başka bir sitede kullanmanıza izin vermiyor. [audio] ya da [mp3] kodları ile ses dosyası ekleyebilmeniz için dosyanızın adres satırındaki son bölümü dosya uzantısı ile bitmelidir. (.mp3 gibi)
Bununla birlikte siteye "divshare" BB kodu eklendi. (Araya divshare adres satırının sonunda bulunan rakam bölümünü koymalısınız)
ingilizce bilenler için iyi peki Türkçe bilenler için bir linkiniz var mı? çoğunluk ingiliz mi? bize nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsunuz? ben albümdeki resmi profil arka planı yapamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz??teşekkürler kolay gelsin
elmakurdu adlı kullanıcıdan alıntı
ingilizce bilenler için iyi peki Türkçe bilenler için bir linkiniz var mı? çoğunluk ingiliz mi? bize nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsunuz? ben albümdeki resmi profil arka planı yapamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz??teşekkürler kolay gelsin
rag ve sak dosyalarını deneme yanılmayla yüklediğim günleri andım da ...bildiğin kore alfabesi ..ne uğraştırmıştı ama
brezilyalı ,ingiliz ,türk milletlerinden her biri ayni şekilde uğraşmıştı sanırım oyunda brezilyalıdan geçilmiyordu da..
fakat vbulletin lisansı yada isimi ortalarda yok ,
sitede kullanılan script nedir acaba ?
teşekkürler
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Forum arayüzünün iskeletini bir vBulletin stili olan 'Ambience' oluşturmaktadır. 'Ambience' stilinin hakları tarafımızca alınmış, 'M-Force® Style (Plastic Blue)' adında MsXLabs Organization'a özel yeni bir arayüz tasarlanmıştır. Forum arayüzü bizim özel tasarımımızdır ve paylaşmamız mümkün değildir.