iş yerinde benim ustam gösterdi bu siteyi.ustamında oglu bu sitedeymiş hatta sanırım bu sitenin kurucularındanmış.ama tam olarak bilmiyorum onuda sölim yani...
sizleri Google den buldum.Ben gazeteciyim,arapça,kürtce,zazaca ve süryanice bildiğim için gazetecilik hayatımın 20 yılı güneydoğu ve ilgili şehirlerde ülkelerde geçti.BOP ile
ilgili yazılarım ve araştırmalarım sürüyor.Keşke sizi daha önce bulabilseydim,ama yinede bulduğuma çok sevindim beni üyeliğe kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim.
adım Cihan Sakaryada oturuyorum ve sevdiğim kız japonca biliyodu, bende öğrenecem dedim ve girdim googleye. oradan sizin sitenize rastladım.Gerçek aradığımı sonunda bulmuştum, size çok teşekkür ederim...Forumunuzda gayet muhteşem
messenger discover ı arıyodum burada buldum kendimi yanlız şu kayıt işlemleri biraz daha kısa olursa daha iyi olur daha çok ilgi görür siteniz çok güsel...ama kafa kağıdımıza kadar bilgi verdik)
iyi günler dilegiyle burhanozdemir elektronik servis işletmeteyim bi tesadüf sonucu sitenize ulaşmış bulunmaktayım ve samimi olarak söliyebilirim çok güzel bir çalışma yapmışsınız candan kutlar başarılarınızın devamını dilerim