Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 101

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.718 Cevap: 5.357
mahsunm - avatarı
mahsunm
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #1001
mahsunm - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben mahsun

Sponsorlu Bağlantılar
site gerçekten güzel
Son düzenleyen mahsunm; 11 Aralık 2006 22:04 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
korkmazz - avatarı
korkmazz
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #1002
korkmazz - avatarı
Ziyaretçi
iş yerinde benim ustam gösterdi bu siteyi.ustamında oglu bu sitedeymiş hatta sanırım bu sitenin kurucularındanmış.ama tam olarak bilmiyorum onuda sölim yani...

Sponsorlu Bağlantılar
ama sunu sölim site cokk iyi...
degerrea - avatarı
degerrea
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #1003
degerrea - avatarı
Ziyaretçi
Sayın MsXLabs ailesi

sizleri Google den buldum.Ben gazeteciyim,arapça,kürtce,zazaca ve süryanice bildiğim için gazetecilik hayatımın 20 yılı güneydoğu ve ilgili şehirlerde ülkelerde geçti.BOP ile
ilgili yazılarım ve araştırmalarım sürüyor.Keşke sizi daha önce bulabilseydim,ama yinede bulduğuma çok sevindim beni üyeliğe kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim.

Saygılar
Recep DEĞER
chavez - avatarı
chavez
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1004
chavez - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi çok beğendim girdiğim en güzel sitelerden biriMsn Grin
LOVE STORY - avatarı
LOVE STORY
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1005
LOVE STORY - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA BENDE SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. GOOGLEDE SİTELERİ GEZERKEN BULDUM VE ARANIZA YENİ KATILDIM. AYRICA BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.....Msn Grin Msn Grin Msn Grin
cihan_reis - avatarı
cihan_reis
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1006
cihan_reis - avatarı
Ziyaretçi
adım Cihan Sakaryada oturuyorum ve sevdiğim kız japonca biliyodu, bende öğrenecem dedim ve girdim googleye. oradan sizin sitenize rastladım.Gerçek aradığımı sonunda bulmuştum, size çok teşekkür ederim...Forumunuzda gayet muhteşem Msn Happy
bYn_Turkuaz - avatarı
bYn_Turkuaz
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1007
bYn_Turkuaz - avatarı
Ziyaretçi
messenger discover ı arıyodum burada buldum kendimi yanlız şu kayıt işlemleri biraz daha kısa olursa daha iyi olur daha çok ilgi görür siteniz çok güsel...ama kafa kağıdımıza kadar bilgi verdikMsn Happy)
metin_75 - avatarı
metin_75
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1008
metin_75 - avatarı
Ziyaretçi
saolun narkadaslar ben metin bay
burhanozdemir - avatarı
burhanozdemir
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1009
burhanozdemir - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler dilegiyle burhanozdemir elektronik servis işletmeteyim bi tesadüf sonucu sitenize ulaşmış bulunmaktayım ve samimi olarak söliyebilirim çok güzel bir çalışma yapmışsınız candan kutlar başarılarınızın devamını dilerim
dilek_X - avatarı
dilek_X
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1010
dilek_X - avatarı
Ziyaretçi
siteyi tesadüfen buldum çok güzel bence başka yerlerde daha fazla tanıtımını yapmalısınız en azından üye olan arkadaşlar buna destek olmalıSmiley32