Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 105

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.787 Cevap: 5.357
seyransalih - avatarı
seyransalih
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1041
seyransalih - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben sitenizi bir arkadaşımda gçrdüm ama o zamanlar site yapım aşamasındaydı aradan 3 5 ay geçti girişi çok değişikti ve dikkatımı çekti şimdi artık üye olarak buradayım ama yazılım arsıvıne biraz daha önem verilirse bence çok daha fazla kulanıcı ailemize katılır sağgılarımla
Sponsorlu Bağlantılar
qwerty23 - avatarı
qwerty23
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1042
qwerty23 - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı google da oyun ek paketi ararken buldum....sayfa düzeni ve efeklerden hoşlandım,parayla değilya bende üye oldum.....(kayseriliyik) Gerçekten güzel paylaşımlar var Teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
suldar - avatarı
suldar
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1043
suldar - avatarı
Ziyaretçi
google
srm - avatarı
srm
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1044
srm - avatarı
Ziyaretçi
aslında bir program ararken karşıma çıktı aradığımı buldum ama siteden çıkamadım gerek teması gerek dizaynı mütiş bişe ve şimdiye kadar bu ve ya bunun gibi bir teması olan büyüleyici bir site daha görmedim başarılar arkadaşlar bundan sonrada hep beraber olmak dileğiyleMsn Happy
muhammedyavas - avatarı
muhammedyavas
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1045
muhammedyavas - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
öncelik olark siteniz gerçekten güzel olmuş bu konuda katkıları olanlar teşekkrü ediyorum google bir program arıyordum şans eseri çıktı ve girince üye oldum
Saygılar,
tiho - avatarı
tiho
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1046
tiho - avatarı
Ziyaretçi
BU İNCE VE DÜŞÜNCELİ MAİL VE MESAJ İÇİN ÇOK MERSİ BEN DAHA YENİ BİR İNTERNET MERAKLISIYIM VE SİZİN FORUMUNUZU İNCELEYİP BEYENDİM BU DA BENİM SİZİN FORUMUNUZA ÜYE OLMAMIN EN ÖNEMLİ YANLARINDAN BİRDE SEVİYELİ VE DÜZEYLİ BİR FORUM SİTESİ BU SİTEYİ KURAN ARKADAŞIMA TEŞEKKÜRLER VEDE BAŞARILAR.
RaLGaC - avatarı
RaLGaC
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1047
RaLGaC - avatarı
Ziyaretçi
msn programları arıyordum tesadüfen girdim aa girer girmez heh işte bursı dedim başarılısınız başarılarınızın devamını dilerim paylaşalım güzelleşelim
revolation - avatarı
revolation
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1048
revolation - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

hoşbuldum nette gezinirken farkettim siteyi çok güzel site daha çoğu bölümünü okuyamadığıma rağmen hayli ilgi çekici ismim serhat istanbul danım yönetici arkadaşların bu güzel üslubuyla sitede çokça vakit geçireceğimden eminim saygılar vede güzel işlere imza atıyosunuz başarılar,,,,,,,,clapping
My_Buzz_ - avatarı
My_Buzz_
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1049
My_Buzz_ - avatarı
Ziyaretçi
hımm...merhabalar My_Buzz_ ben...google da bir arama sonucu buldum ve çok beğendim...bunun sonucunda da yanınızdayım...biras daha siteyi dolaşıcam ve memnun kalıcamdan eminim...emeğinize sağlık...
seyidbulut - avatarı
seyidbulut
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #1050
seyidbulut - avatarı
Ziyaretçi
rastgele buldum ama tam teferruatıyla inceleyemediğim için bir yorum yapmam şu an çok zor.ama faydalı bi site olduğunu umut ediyorum