Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 110

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.718 Cevap: 5.357
murro - avatarı
murro
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1091
murro - avatarı
Ziyaretçi
tek kelime ile süperrrrMsn Happy hadi hayirli MsX'ler Msn Grin Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mahinur - avatarı
mahinur
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1092
mahinur - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,ilk önce sayfanızı bana tavsiye eden arkadaşıma ,sonrada size çok teşekkür ediyorum.inanın böylesi bir güzellik beklemiyordum.harikasınız.ben 48 yaşında 3 çocuklu bir anneyim.günümün büyük bir kısmını ayırıyorum bilgisayara.bulduğum her güzelliği çocuklarımla paylaşıyorum.3 gündür sayfanızın tiryakisi olduk.başarılarınızın devamını dilerken.hayırlı günler diliyorum.allaha emanet olun.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jenefir - avatarı
jenefir
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1093
jenefir - avatarı
Ziyaretçi
BEN AYBÜKE BEN GOOGLEDE COKLU MSN LİVE 8.1 ÇOKLU MSN YAMASI ARIYRDUM BU SITEYI BULDUM COK GUZEL BIR SITEDE YAPMISSINIZ EMEGINIZE SAGLIK
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
qwets_13 - avatarı
qwets_13
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1094
qwets_13 - avatarı
Ziyaretçi
ablam buraya üye olmuş bende gördüm ve beyendim yani çok güzel bir site msn ile ilgili veya başka bişeyle ilgili çok şey var müthiş bir site saygılar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
istemi - avatarı
istemi
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1095
istemi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
ben rastlantısal olarak, google da gezerken buldum ve üye oldum o saatten beri ayrılamadığım bir yer oldu cıktı.........
sizlerle birlikte olmaktan karanlığın mavi yüzüyle tanışmaktan mutluyum....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_baar_ - avatarı
_baar_
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1096
_baar_ - avatarı
Ziyaretçi
meraba!!
ya aslında benim böle bi yerden daa önce hiçç haperim yoqtuu nette bişiler

buraaa girdimm hoşuma gitti wee üyee oldumm..aslında daaa bii çok özelliinden

haberim yokk burda ne gibii aktiviteler yapabilirim ve nasıl yararlanabilirim?*benii

bilgilendirirseniss çok sewinirimmMsn Happy ya bide niee kısaa msjj gönderemiosss anlamadım

we çokk sinir oldummMsn Sarcastic bunun cewabınıda werirsenisss çok ii oolcakk walaa......

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
satirikon - avatarı
satirikon
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1097
satirikon - avatarı
Ziyaretçi
google' da animasyon yapılabilecek bir program ararken karşılaştık... giriş kısmına aşık oldum diyebilirim... 'mavi' nin her tonu beni mutlu eder... animeleriniz ilgimi çekti... ancak forumlarınızda yer bulabileceğimi pek sanmıyorum... anladığım, düşünebildiğim kadarı ile üyeleriniz genç ve 50+ yaşlardayım... sanatsal gördüğüm her şeyle ilgilenirim... resim, müzik, şiir, fotograf v.b. ... kendime ait bir sitem var... ama el' le yatan kalkan ne yazık yarı yolda kalır hesabı site yarım kaldı ve istediklerimi yapamadım... bilgi eksikliğimde siteyi kendim de yapamıyorum... ufak bir çizgi film klibi hazırlamak istiyordum... hala kullanabileceğim bir program arıyorum... bu arada TÜRKÇE' nin doğru kullanılmasından yanayım...

saygılarımla,
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Blue Blood; 21 Aralık 2006 00:07 Sebep: bu bolumde reklam yapmak yasaktir, profilinize ekleyebilirsiniz.
acibiber35 - avatarı
acibiber35
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1098
acibiber35 - avatarı
Ziyaretçi
mrh
bi arkadas tavsiyesiyle girdim
ama cok memnun olup baska arkadaslarada tavsiye ediyorum
kendim emekli oldugum icin bos zamanlarimi bilgisayarda gecirdigim icin ilgi alani cok guzel basarilar dilerim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kafkas32 - avatarı
kafkas32
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1099
kafkas32 - avatarı
Ziyaretçi
herkese selamlar. valla ne yalan söyleyeyim bende tesadüfen bugün buldum siteyi.hosuma gitti üye oldum hayırlısı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dedehanbaba - avatarı
dedehanbaba
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1100
dedehanbaba - avatarı
Ziyaretçi
SELAM ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCEDEN BU FORUMA ÜYEYDİM AMA UZUN YILLARDIR GİRMİYORDUM VE TEKRARDAN YİNE MSXLABS AİLESİNE KATILDIM BENİ ARANIZA KABUL EDRSENİZ TABİKİ HERKESE MERHABA
D E D E H A N B A B A
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.