merhaba,ilk önce sayfanızı bana tavsiye eden arkadaşıma ,sonrada size çok teşekkür ediyorum.inanın böylesi bir güzellik beklemiyordum.harikasınız.ben 48 yaşında 3 çocuklu bir anneyim.günümün büyük bir kısmını ayırıyorum bilgisayara.bulduğum her güzelliği çocuklarımla paylaşıyorum.3 gündür sayfanızın tiryakisi olduk.başarılarınızın devamını dilerken.hayırlı günler diliyorum.allaha emanet olun.
ablam buraya üye olmuş bende gördüm ve beyendim yani çok güzel bir site msn ile ilgili veya başka bişeyle ilgili çok şey var müthiş bir site saygılar...
merhaba, ben rastlantısal olarak, google da gezerken buldum ve üye oldum o saatten beri ayrılamadığım bir yer oldu cıktı.........
sizlerle birlikte olmaktan karanlığın mavi yüzüyle tanışmaktan mutluyum....
google' da animasyon yapılabilecek bir program ararken karşılaştık... giriş kısmına aşık oldum diyebilirim... 'mavi' nin her tonu beni mutlu eder... animeleriniz ilgimi çekti... ancak forumlarınızda yer bulabileceğimi pek sanmıyorum... anladığım, düşünebildiğim kadarı ile üyeleriniz genç ve 50+ yaşlardayım... sanatsal gördüğüm her şeyle ilgilenirim... resim, müzik, şiir, fotograf v.b. ... kendime ait bir sitem var... ama el' le yatan kalkan ne yazık yarı yolda kalır hesabı site yarım kaldı ve istediklerimi yapamadım... bilgi eksikliğimde siteyi kendim de yapamıyorum... ufak bir çizgi film klibi hazırlamak istiyordum... hala kullanabileceğim bir program arıyorum... bu arada TÜRKÇE' nin doğru kullanılmasından yanayım...
mrh
bi arkadas tavsiyesiyle girdim
ama cok memnun olup baska arkadaslarada tavsiye ediyorum
kendim emekli oldugum icin bos zamanlarimi bilgisayarda gecirdigim icin ilgi alani cok guzel basarilar dilerim
SELAM ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCEDEN BU FORUMA ÜYEYDİM AMA UZUN YILLARDIR GİRMİYORDUM VE TEKRARDAN YİNE MSXLABS AİLESİNE KATILDIM BENİ ARANIZA KABUL EDRSENİZ TABİKİ HERKESE MERHABA D E D E H A N B A B A