Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 111

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.593 Cevap: 5.357
hillmee83 - avatarı
hillmee83
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1101
hillmee83 - avatarı
Ziyaretçi
google da arama yaparken buldum msn imde bir sorun vardı 80072efd kodunun çözümünü ararken bu siteyle tanıştım fakat hala bir çözüm bulamadım Msn Happy)))))))))
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cetinbey - avatarı
cetinbey
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1102
cetinbey - avatarı
Ziyaretçi
messenger debug ne demek bilmiyordum onu arastirayim derken forumunuzu buldum uye oldum ama hala istedigim seyide bulmus degilimMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
denizdevrim48 - avatarı
denizdevrim48
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #1103
denizdevrim48 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben yağız Topçuoğlu.Muğla/Köyceğiz'de Türkçe öğretmeniyim.Siteyi tesadüfen google'de buldum.Gerçekten çok güzel bir site imiş.Keşfetmekte biraz geö kalmışım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
happymom - avatarı
happymom
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1104
happymom - avatarı
Ziyaretçi
VALLA MsXLabs'LA ARAMA YAPARKEN TANIŞTIM.SONRA SAYFA İLGİMİ ÇEKTİ.BİR BAKTIM ÜYE OLMUŞUM.YANİ HİÇBİR ETKİ VE ZORLAMA ALTINDA KALMADAN KENDİ İSTEK VE ARZUMLA ÜYE OLDUMMsn Happy)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
luisefear - avatarı
luisefear
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1105
luisefear - avatarı
Ziyaretçi
heuhe selam herkese merabalar ben siteyi bi arkimdan gordum aarayüzü felan baaayaa bi ilgimi cekti direk linki aldim ve üye oldum Msn Tongue
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ovarda45 - avatarı
ovarda45
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1106
ovarda45 - avatarı
Ziyaretçi
selm sitenizi çok beyendim inanılmaz konularvar haketen çokhoşoma giti işala güzel paylaşımlar geçiririz tüm arkadaşlara saygılarımla selamlarım Msn Happy Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yakuza_ank - avatarı
yakuza_ank
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1107
yakuza_ank - avatarı
Ziyaretçi
karambole denk geldi. site giriş sayfasının görüntüsü çok muhteşemdi bende kayıt oldum.tek kelime ile taktire şayan bir site olmuş alkışlamaktan başka yapacak birşey bulamıyorum ..... tebrikler.... vb.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nisay_rt - avatarı
nisay_rt
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1108
nisay_rt - avatarı
Ziyaretçi
messenger ile ilgili veri ararken buldum ve gerçekten bit türk sitesi böle olur dedim bu beni cok mutlu etti aradıgım siteyi buldum sonunda ve bırakmaya hec niyeetim yok site yöneticilerine sesleniyorum hepinize teşekkürMsn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ferdi82 - avatarı
ferdi82
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1109
ferdi82 - avatarı
Ziyaretçi
[quote=kompetankedi;4660]Merhaba
teşekkürler efendim çok farklı bir animasyon sisteminiz var ben makinist okulu adresi arıyorum ulaşamadım bir türlü internetten fazla anlamazdım bu konu için cambaz oldum adım ferdi sizin sitenin en güzel yönü soru cevap sekli olması iyiki size ulaştım tesadüf oldu aslında hizmet etmek insanlara yararlı olmak güzel bir duygu ben tamirci çocuğuyum elektronik lise mezunuyum iki meslek yani ondan makinist olmak istiyorum tccd ye bende hizmet ediyorum insanlara ama tren daha büyük hizmet yanlışmıyım iyi çalışmalar size efendim
bye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
X-ReaLasT - avatarı
X-ReaLasT
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #1110
X-ReaLasT - avatarı
Ziyaretçi
google
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.