google da arama yaparken buldum msn imde bir sorun vardı 80072efd kodunun çözümünü ararken bu siteyle tanıştım fakat hala bir çözüm bulamadım )))))))))
slm ben yağız Topçuoğlu.Muğla/Köyceğiz'de Türkçe öğretmeniyim.Siteyi tesadüfen google'de buldum.Gerçekten çok güzel bir site imiş.Keşfetmekte biraz geö kalmışım.
VALLA MsXLabs'LA ARAMA YAPARKEN TANIŞTIM.SONRA SAYFA İLGİMİ ÇEKTİ.BİR BAKTIM ÜYE OLMUŞUM.YANİ HİÇBİR ETKİ VE ZORLAMA ALTINDA KALMADAN KENDİ İSTEK VE ARZUMLA ÜYE OLDUM)
karambole denk geldi. site giriş sayfasının görüntüsü çok muhteşemdi bende kayıt oldum.tek kelime ile taktire şayan bir site olmuş alkışlamaktan başka yapacak birşey bulamıyorum ..... tebrikler.... vb.
messenger ile ilgili veri ararken buldum ve gerçekten bit türk sitesi böle olur dedim bu beni cok mutlu etti aradıgım siteyi buldum sonunda ve bırakmaya hec niyeetim yok site yöneticilerine sesleniyorum hepinize teşekkür
[quote=kompetankedi;4660]Merhaba teşekkürler efendim çok farklı bir animasyon sisteminiz var ben makinist okulu adresi arıyorum ulaşamadım bir türlü internetten fazla anlamazdım bu konu için cambaz oldum adım ferdi sizin sitenin en güzel yönü soru cevap sekli olması iyiki size ulaştım tesadüf oldu aslında hizmet etmek insanlara yararlı olmak güzel bir duygu ben tamirci çocuğuyum elektronik lise mezunuyum iki meslek yani ondan makinist olmak istiyorum tccd ye bende hizmet ediyorum insanlara ama tren daha büyük hizmet yanlışmıyım iyi çalışmalar size efendim