sadece ismi yüzünden oldu nolduysa çok değişik ve garip bi isim gibi geldi ama konulara baktım bende burda olmalıyım dedim belki biraz geç oldu ama daha tutkulu ve güzel oldu
windows live messenger eklentileri ararken rasladım aradıgımı da buldum site karşıma çıktığında bayağı beğendim mavi yide çok severim. böylesi bir siteyi ilk defa gördüm diye bilirim.MsXlabs. süper bir site. Site okadar geniş ve dev bir arşive sahipki buraya ne gibi katkım olabilir diye düşündüm ama birde şu varki amaç tanısmak ve herseyden önemlisi azda olsa paylaşmaktır. Sizlerle tanıştığıma cok sevindim hoşbulduk... MALATYA'dan mustafa
merhaba bende yeni gelenlerden ben program indirmek için gelmiştim ama çok etkilendim siteden hele KARANLIĞIN MAVİ YÜZÜ kelimesi beni bu siteye bağladı keyifli zamanlar geçiirmek dileğiyle
merhaba ben sitenize geogle den arama yaparken rastladım ve hemen üye oldum
benim için çok yararlı olacak konuların burada olduğunu gördüm tabiki bu arada
sitenizle ilgili yapılan olumlu yorumlarıda okumaktan geri kalmadım ve sitenize iyiki abone olmuşum ben bilgisayar ve nimetlerini kullana bilme konusunda çok yeniyim
sayenizde bu acemiliğimi daha çabuk atlabileceğim düşüncesindeyim iyiki varsınız
teşekür ederim
Süper bir site düzeyli ve ahlaklı daha önce neden rastlamadım diye kendime kızıyorum bilboard filan kiralayıp duyurun herkese ben tavsiyelerimle duyurmaya calısıyorum hoşçakalın BASARILAR