Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 123

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.574 Cevap: 5.357
HLLCOD456 - avatarı
HLLCOD456
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #1221
HLLCOD456 - avatarı
Ziyaretçi
gooogleden yaw

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
xmen33 - avatarı
xmen33
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #1222
xmen33 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi
tesadüfen buldum hareketli resimlerle uraşıyordum bendeki resmin altında sitenin adı yazıyordu orada gördüm ve girdim gercekten çok güzel ve degerli bir forum yapmışsınız emegi gecen bütün herkeze teşekür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
milli_emin - avatarı
milli_emin
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #1223
milli_emin - avatarı
Ziyaretçi
esselamü aleyküm ben yeni üye oldum bir arama yaparken rastladım buraya siteyi inceledim ve çok beğendim siteyi kuranlara teşekkür ediyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mehmetsahin - avatarı
mehmetsahin
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #1224
mehmetsahin - avatarı
Ziyaretçi
TESADUF OLDU COKLU MSN ARIYORDUM BİSEKİLDE DİKKATİMİ CEKTİ CİDİ VE AGİR BİR SİTE OLARAK ALGILADIM BENİMDE İHDİYACIM VARDİ BİLGİSAYARCİYİM HERSEYİ OGRENMEK İSDİYORUM UMARIM İSDEDİYİM DESDEYİ BURDAN ALİRİM SİMDİDEN TESEKUREDERİM

TESADUF OLDU COKLU MSN ARIYORDUM BİSEKİLDE DİKKATİMİ CEKTİ CİDİ VE AGİR BİR SİTE OLARAK ALGILADIM BENİMDE İHDİYACIM VARDİ BİLGİSAYARCİYİM HERSEYİ OGRENMEK İSDİYORUM UMARIM İSDEDİYİM DESDEYİ BURDAN ALİRİM SİMDİDEN TESEKUREDERİM
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen mehmetsahin; 5 Ocak 2007 22:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
DALYANOGLU - avatarı
DALYANOGLU
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1225
DALYANOGLU - avatarı
Ziyaretçi
değerli arkadaşlar
siteyle yeni tanıştım,biraz inceledim ve hemen üye olmaya karar verdim.rastlantı sonucu bulduğum MsXLabs aradığım sıcak bir ortama sahip.bunu anlamak biraz inceleyince de mümkün.hepinize iyi çalışmalar diliyorum.görüşmek dileğiyle...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Diamond - avatarı
Diamond
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1226
Diamond - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar;
Aslında benimki de tesadüf sayılır Msn Disappointed Öğrencilerime Nathaniel Hawthorne hakkında bi ödev vermiştim, nette Türkçe sayfalarda hiç bir şey bulamadıklarından dem vurunca ben de bi kontrol edeyim dedim. Hey hat ne hikmet ki kendimi birden MsXLabs ana sayfasında buluverdim. Oldukça cezbedici geldiği için de şimdi buradayım.Msn Happy Umarım iyi ve faydalı şeyler yapabilir,öğrenebilir,öğretebilir,paylaşabiliriz...Sevgiler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KaRaYeL61 - avatarı
KaRaYeL61
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1227
KaRaYeL61 - avatarı
Ziyaretçi
The Devil akrabam olur süretli bi sitede takılıyordu bende baktım üye ettı öyle işte şimdi burdayım :d
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hayrettin97 - avatarı
hayrettin97
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1228
hayrettin97 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi hiç unutmadım yaklaşık 2 yıldır aklımda sonunda üye oldum Msn Happy
Güsel Bir site çok beğendim Ellerinize Sağlık Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MaTTo - avatarı
MaTTo
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1229
MaTTo - avatarı
Ziyaretçi
Valla hersey bır anda oldu kendımı bı anda msxte buldum Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bitch - avatarı
bitch
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1230
bitch - avatarı
Ziyaretçi
slmss adım ebru bi araştırma yaparken rastladım bu siteye bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim çünkü iiçinden çıkamıyorum bu sitenin.harika bir sitee ve bizim gibilerede borçtur bu sitenin harika olduğunu söylemek
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.