ben bu siteyi
tesadüfen buldum hareketli resimlerle uraşıyordum bendeki resmin altında sitenin adı yazıyordu orada gördüm ve girdim gercekten çok güzel ve degerli bir forum yapmışsınız emegi gecen bütün herkeze teşekür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
değerli arkadaşlar
siteyle yeni tanıştım,biraz inceledim ve hemen üye olmaya karar verdim.rastlantı sonucu bulduğum MsXLabs aradığım sıcak bir ortama sahip.bunu anlamak biraz inceleyince de mümkün.hepinize iyi çalışmalar diliyorum.görüşmek dileğiyle...
Selam arkadaşlar;
Aslında benimki de tesadüf sayılır Öğrencilerime Nathaniel Hawthorne hakkında bi ödev vermiştim, nette Türkçe sayfalarda hiç bir şey bulamadıklarından dem vurunca ben de bi kontrol edeyim dedim. Hey hat ne hikmet ki kendimi birden MsXLabs ana sayfasında buluverdim. Oldukça cezbedici geldiği için de şimdi buradayım. Umarım iyi ve faydalı şeyler yapabilir,öğrenebilir,öğretebilir,paylaşabiliriz...Sevgiler
slmss adım ebru bi araştırma yaparken rastladım bu siteye bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim çünkü iiçinden çıkamıyorum bu sitenin.harika bir sitee ve bizim gibilerede borçtur bu sitenin harika olduğunu söylemek