Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 132

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.536 Cevap: 5.357
kursat - avatarı
kursat
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1311
kursat - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba kürşat ben
Öncelikle kutlarım güzel hazırlanmış bir site büyğk emek harcandığı çok açık.
Sponsorlu Bağlantılar
siteyi tanımam tamamen tesadüf google de başka birsey ararken çıktı karşıma ve çok değişik buldum incelerken üye olmaktan kendimi alamadım gercekten çok hoş.
Emek sarfeden ve ilgili tüm arkadaşlara teşekkürlerMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
akinsu - avatarı
akinsu
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1312
akinsu - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar öncelikle tebrikler mükemmel bir site yapmışsınız sitenizi msn discovery programını ararken buldum ve çok beyendim ilerleyen günlerde bende paylaşım içinde olma temellisiyle iyi çalışmalar ve bol neşeli günler
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bilalakdag - avatarı
bilalakdag
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1313
bilalakdag - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar!Birisi beni çok sinirlendirmişti bende msn nini hek etmekten başka çare olmadığını düşünüyordum ve öle yapmayada karar vermiştim.hek programlarının bulunduğu siteleri araştırmaya başladım ve bi baktım ki bu sitedeyim hakkatende her yönüyle çok beyendim çok hoş ce güzel bir site.hek işinden aslında anlamam hek programlarını bulup burada paylaşa bileceğimide sanmıyom çünki bilmediğim bir iş.ama başka başka paylaşımlarımız olur inşaallah.güzel günler geçirmek dileyiyle.hepinize merhaba.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1314
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bilalakdag adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar!Birisi beni çok sinirlendirmişti bende msn nini hek etmekten başka çare olmadığını düşünüyordum ve öle yapmayada karar vermiştim.hek programlarının bulunduğu siteleri araştırmaya başladım ve bi baktım ki bu sitedeyim hakkatende her yönüyle çok beyendim çok hoş ce güzel bir site.hek işinden aslında anlamam hek programlarını bulup burada paylaşa bileceğimide sanmıyom çünki bilmediğim bir iş.ama başka başka paylaşımlarımız olur inşaallah.güzel günler geçirmek dileyiyle.hepinize merhaba.

Bu sitede yasa disi her hangi bir paylasimda bulunmak yasaktir, hacking dahil (Lutfen inceleyin Site ve Forum Kuralları). Diger paylasimlarinizi bekleriz, MsXLabs'a hos geldiniz.

Rose
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hancer - avatarı
hancer
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1315
hancer - avatarı
Ziyaretçi
bu güzel site arkadaslarina selam lar sevgiler

tesadüfen buldum sizi önce biraz bakindim tam aradigim bir site cok güzel
hazirlanmis cok ta icerigi var bu siteyi hazirlayan tüm emegi gecen arkadaslara sonsuz tesekürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
attar - avatarı
attar
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1316
attar - avatarı
Ziyaretçi
valla %100 şansa buldum ama tebrik ederim güzel bi site...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
caqır - avatarı
caqır
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1317
caqır - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA lar,siteniz muhtesem GOOGLE den Windows Live Spaces ararken buldum teseduf eseri iyiki karsılasmısım super valla ılk gırdıgımde sesler bıraz benı urkuttu ama harıka olmusMsn Winksıksık aranızda goruceksınız hatta sızı bıktırabılırım bıleMsn Grin

adım: caqır

fanatik BEŞİKTAŞ lıyım
yeter heralde bukadar sızlerı fazla sıkmıyımMsn Tongue
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
enginix - avatarı
enginix
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #1318
enginix - avatarı
Ziyaretçi
Herkese Merhaba,

Adım Engin. Sitenizi messenger discovery programını ararken buldum. Yalnız girişteki ses mükemmel Msn Grin
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #1319
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Murat
Buraya takılan bir arkadaşım aracılığla buldum.Çok hoşuma gitti.İnternet üzerinde böyle güzel bir site asla bulunamaz.Efektler ve sesleri,renkleri ve herşeyiyle çok güzel.Bağımlı oldum artık.Mükemmel bir site.Bu siteyi kuran ve hazırlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
daywalker06 - avatarı
daywalker06
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #1320
daywalker06 - avatarı
Ziyaretçi
herkeze selam ben rap dinlerken baktim altta msxlabs org diye bisey yaziyo dedim isin kaynagina inmek lazim ve hemen tikladim . Sizlerle tanismak beni de cok mutlu eder.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.